• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Pirmdien debesis būs apmākušās, lielākajā valsts daļā snigs

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 23:35, 14.01.2024


Pirmdien debesīs joprojām būs mākoņainas, Latvijas lielākajā daļā atnesot sniegu, jūras piekrastē arī slapju sniegu, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).


Foto: LETA

Nakts uz pirmdienu būs apmākusies, daudzviet palaikam snigs - lielāku nokrišņu intensitāte gaidāma no rīta. Pūtīs lēns līdz mērens dienvidu puses vējš, gaisa temperatūra būs no 0...-3 grādiem rietumos līdz -4...-9 grādiem Vidzemē un Latgalē.

Rīgā nakts būs mākoņaina, palaikam arī snigs. Vējš lēni līdz mēreni pūtīs no dienvidu puses, un termometra stabiņš noslīdēs līdz -2...-4 grādu atzīmei.

Pirmdien daudzviet Latvijā sniega segas biezums palielināsies vēl par 5-9 cm. Rietumu un centrālajos rajonos iespējama arī atkala.

Pūtīs lēns vējš, bet no priekšpusdienas pastiprināsies ziemeļu, ziemeļrietumu vējš, jūras piekrastē tas būs brāzmains. Dienā gaiss iesils līdz +2...-2 grādiem, bet Vidzemes ziemeļos būs -2...-6 grādi.

Rīgā pa dienu ik pa laikam snigs, pūtīs lēns dienvidu, dienvidaustrumu vējš un gaisa temperatūra būs 0...-2 grādi.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Rīgā plāno izstrādāt apkaimju centru konceptplānu

Rīgā par nepilniem 200 000 eiro plānots izstrādāt apkaimju centru konceptplānu, liecina nākamās nedēļas Pilsētas attīstības komitejas sēdē deputātiem iesniegtā informācija.

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Sabiedrība Rīgas pils Svētā Gara tornī pacels ES karogu

Atzīmējot 20.gadadienu kopš Latvijas iestāšanās blokā, trešdien, 1.maijā, plkst.7.40 Rīgas pilī notiks svinīgā godasardzes ceremonija un Eiropas Savienības (ES) karoga pacelšana Rīgas pils Svētā Gara tornī.

Sabiedrība Liepājā plaši tiks atzīmēta Neatkarības atjaunošanas diena (+VIDEO)

Koncerta apmeklētāji aicināti pievienoties un dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas dome skaidro, kāpēc nav ieviestas puteņa biļetes

Rīgā otrdien tā sauktās "puteņa biļetes" nav ieviestas, jo prognozes neesot liecinājušas, ka gaidāms būtisks sniega segas pieaugums, pauda Rīgas domē.

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms sals un bieža snigšana, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs (LVĢMC).

Sabiedrība Rīgā sniega dēļ apgrūtināti braukšanas apstākļi; kavējas transports

Rīgā piektdien sākusies spēcīga snigšana, kas apgrūtina braukšanas apstākļus, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Sabiedrība Piektdienas naktī gaidāms sals, dienā - snigšana

Nakts uz piektdienu Latvijā būs auksta un sausa, bet dienā daudzviet - tai skaitā galvaspilsētā - spēcīgi snigs, prognozē sinoptiķi.