• Ginters,
  • Guntra,
  • Marianna
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


EUROLIFE un GRAWE — kopā uz panākumiem!

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 17:17, 28.11.2023


Šodienas pasaule – tas ir ārkārtīgi straujš tehniskais progress un globālas izmaiņas ekonomiskajā un politiskajā dzīvē, kas neļauj prognozēt pat tuvāko nākotni.



Kas ir nemainīgs un svarīgs tieši šodien? Tā ir cilvēka dzīvības vērtība, mums tuvo un dārgo cilvēku stabilitāte un finanšu nodrošinājums. (Dievišķā patiesība pasludina: tev būs savu tuvāko mīlēt kā sevi pašu!)

Tieši tā arī ir galvenā EUROLIFE misija.

EUROLIFE Latvia ir dinamiski un strauji augoša konsultāciju kompānija, kas darbojas Latvijas apdrošināšanas pakalpojumu tirgū kopš 2005. gada kā ķeizara ģimenes dibinātā Austrijas koncerna Grazer Wechselseitige Versicherung AG (GRAWE), apdrošināšanas starpnieks.

EUROLIFE Latvia galvenais darbības veids ir ilgtermiņa uzkrājumu dzīvības apdrošināšanas produktu piedāvāšana, ko nodrošina apdrošināšanas kompānija ar 195 gadu nepārtrauktu darbības pieredzi. Kompānija GRAWE, kas ir lielākais nekustamā īpašuma īpašnieks, kurai pieder trīs bankas, kuras rīcībā ir 17 apdrošināšanas kompāniju filiāles, nodrošina klientu kapitāla saglabāšanas 100% garantiju saskaņā ar Austrijas Republikas Apdrošināšanas likumu.

Par ko mēs rūpējamies: palīdzam klientiem savlaicīgi izveidot kapitālu bērnu mācībām, jaunam mājoklim, ceļojumiem, papildu privātai pensijai, kā arī “drošības spilvenus” mums tuvākajiem un dārgākajiem cilvēkiem, par kuriem mēs atbildam.

EUROLIFE Latvia ir Centrāleiropas un Austrumeiropas vadošā finanšu pakalpojumu sniedzēja (nacionālo kompāniju konsultanti noslēdza apdrošināšanas līgumus ar vairāk nekā 600 000 klientu) – EUROLIFE Groupe Europe – jaunākā meitas kompānija. Uzņēmums piedāvā fiziskām un juridiskām personām plašu pakalpojumu klāstu to individuālās finanšu situācijas optimizēšanai.

EUROLIFE Latvia ir kas vairāk nekā apdrošināšanas starpnieks vien – tas gan saudzīgi saglabā GRAWE tradīcijas, gan izmanto inovatīvus risinājumus.

Būdami speciālisti finanšu aizsardzības, uzkrājumu un pensiju nodrošinājuma jomā, mēs apzināmies savu atbildību par klientu finansiālo labklājību, kā arī cenšamies panākt veiksmi savas uzņēmējdarbības veidošanā, mācoties no labākajiem mārketinga, koučinga, psiholoģijas, konfliktu vadības, retorikas un personīgās attīstības speciālistiem. Mācības notiek, piedaloties kolēģiem no Austrijas, Ukrainas, Bulgārijas, Moldovas, Latvijas un Lietuvas, dažādās valstīs un dažādos kontinentos, tās ļauj dalīties pieredzē un sajust interesantu un pozitīvi noskaņotu cilvēku atbalstu un kopīgumu. Pastāvīga mācīšanās un aktīva, atklāta komunicēšana ļauj atklāt un realizēt mūsu konsultantu potenciālu un nodrošināt apdrošināšanas partnerim elastīgas uzņēmējdarbības veikšanas iespēju. Ticot saviem spēkiem, mēs sasniedzam panākumus it visā.

EUROLIFE Latvia un GRAWE vārdā pateicamies visiem konsultantiem par lielo ieguldījumu mūsu klientu finansiālo pamatu stiprināšanā, novēlam jaunus sasniegumus un panākumus mūsu cieņas vērtajā darbā, mūsu klientiem – veselību un uzplaukumu!
Jo vairāk klientu, kas apzināti un savlaicīgi veido sev drošu nākotni, jo stabilāka finanšu ziņā ir mūsu valsts.

EUROLIFE Latvia un GRAWE – kopā ir droši!




Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atvieglo algoritmus iznīcinātāju pacelšanai

Pēc 7.septembrī notikušā drona incidenta atviegloti algoritmi iznīcinātāju pacelšanai pretgaisa aizsardzības funkciju veikšanai, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" atklāja Nacionālo bruņoto spēku komandieris Leonīds Kalniņš.

Sabiedrība Svētdienas saullēktā valsts ziemeļaustrumos iespējama pirmā salna

Agrā svētdienas rītā vietām Vidzemē un Latgales ziemeļu daļā iespējama pirmā salna šoruden, liecina jaunākās laika prognozes.

Sabiedrība Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus

Pašvaldībām varētu kompensēt nodokļu reformas radītos zaudējumus, intervijā aģentūrai LETA teica viedās administrācijas un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Valsts kontrole: Zemkopības ministrija neekonomiski izlietojusi 3,1 miljonu eiro

Zemkopības ministrija (ZM), veicot 3,1 miljona eiro ieguldījumu sava elektroautomobiļu uzlādes staciju tīkla izveidē, nav rīkojusies jēgpilni un atbilstoši saviem attīstības plāniem, secināts Valsts kontroles (VK) revīzijā.

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.