• Salvis,
  • Selva,
  • Venta
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Slokas ielā ieklāto pagaidu asfaltu, iespējams, varētu arī nenovākt

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 19:35, 05.11.2023


Iespējams, netiks novākts Slokas ielā ieklātais pagaidu asfalts, pieļāva pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" valdes loceklis Jānis Golubevs.


Foto: LETA

Viņš norādīja, ka asfalts tika likts pa posmiem, nelielos laukumos. Iespējams, vietām, kur asfalts būs ieklāts par augstu, to nāksies nofrēzēt. Savukārt nofrēzētais asfalts tiks izmantots citos projektos, kā ceļa klātnes apakškārta.

Līdz ar to pašlaik neesot skaidrs, vai pagaidu asfalta ieklāšana būs radījusi papildu izmaksas projekta īstenošanā un cik lielas tās būs.

Golubevs uzsvēra, ka iepriekš izskanējušajā pagaidu asfalta ieklāšanas summā 12 000 eiro ietvertas arī būvlaukuma sakopšanas izmaksas, lai projekta īstenošanas vieta būtu piemērota skrējējiem.

Kā ziņots, Rīgā oktobra sākumā notika pasaules skriešanas čempionāts. Skriešanas maršruts skāra Slokas ielas remontdarbu zonu. Tādēļ sociālajos tīklos iedzīvotāji pauda bažas, vai Rīga ir gatava uzņemt skrējējus.

Rīgas domē čempionāta rīkotājiem tika apsolīts, ka līdz skrējiena sākumam tiks uzlikts asfalts, un tas tika izdarīts. Taču tas izrādījās pagaidu asfalts.

Tādēļ Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) uzdeva Rīgas izpilddirektoram sniegt paskaidrojumu par to, kad kļuva zināms, ka būs nepieciešams šāds pagaidu risinājums un kad par to tika pieņemts lēmums, cik tas ir izmaksājis un kurš to apmaksā.

Ķirsis pēc situācijas izvērtēšanas norādīja, ka procesa vadība no Rīgas domes puses, lai nodrošinātu atbilstošus apstākļus skriešanas čempionāta norisei, esot bijusi neapmierinoša.

"Rīgas satiksmes" īstenotais projekts Slokas ielā izmaksā 6,7 miljonus eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Nākamgad Rīgā notiks Eiropas jauno zinātnieku saiets (+VIDEO)

Katru gadu nemainīgi četri pirmās vietas ieguvēji saņem 7000 eiro lielu naudas balvu.

Sabiedrība Saudzēsim Latvijas nēģus: līdz jūlijam makšķerēt aizliegts (+VIDEO)

Baltijas jūrā ietekošās upes ar to baseiniem ir nozīmīgākās nārstošanas vietas.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Lasiet arī