• Klementīne,
  • Raimonda,
  • Raina,
  • Tāle
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


RNP klienti individuāli tiks informēti par konkrētu apkures pieslēgšanas dienu

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 13:14, 04.10.2023


"Rīgas namu pārvaldnieka" (RNP) klienti individuāli tiks informēti par konkrētu apkures pieslēgšanas dienu, informēja uzņēmumā.


Foto: pixabay

Šogad esot mainīta līdzšinējā kārtība, paredzot informēt klientus par apkures pieslēgšanas brīdi, nevis vispārīgi par nedēļu, kurā tiek pieslēgta apkure.

RNP klientiem par plānoto apkures pieslēgšanas datumu informāciju sniegs izmantojot pašapkalpošanās vietni "e-parvaldnieks.lv" un RNP mobilo aplikāciju.

Turpinot veidot iespējami plašu pieejamo informāciju par īpašumu, RNP attīsta jaunus e-rīkus, kas dod iespēju ērtāk sekot līdzi aktualitātēm, kas saistītas ar īpašuma pārvaldīšanu. Līdz ar jaunās funkcionalitātes ieviešanu, klientiem būs iespēja redzēt provizorisko apkures pieslēgšanas termiņu, apkures pieslēgšanas statusu, klienti redzēs informāciju, ja pieslēgšanas gaitā jāveic neplānoti darbi.

Klientiem būs iespēja reģistrēt pieteikumus, kas saistīti ar apkures pieslēgšanu tieši vortālā www.e-parvaldnieks.lv, aplikācijā vai ar virtuālā asistenta "Juris" starpniecību. Tāpat klienti redzēs visus savus reģistrētos pieteikumus, kā arī varēs sekot līdzi to izpildes statusam, par ko saņems papildus paziņojumus. Jaunās funkcijas aplikācijā un pašapkalpošanās vortālā būs pieejamas līdz ko tiks uzsākta jaunā apkures sezona.

SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" ir 100% Rīgas domei piederošs uzņēmums. Tā pārvaldīšanā ir vairāk nekā 3800 dzīvojamo māju un būvju ar kopējo platību vairāk nekā 7,5 miljoni kvadrātmetru. Uzņēmums 2022.gadā strādāja ar 61,973 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,6% vairāk nekā iepriekšējā gadā, kamēr kompānijas peļņa pieauga par 7,4% un bija 4,535 miljoni eiro.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas ūdeņos roņu ir tik daudz, ka tie nodara postījumus (+VIDEO)

Zvejnieki saņems lielākas kompensācijas no Zemkopības ministrijas.

Sabiedrība Vingris atkāpjas no EDzL valdes priekšsēdētāja amata

Par dzelzceļa projekta "Rail Baltica" izbūvi Latvijas teritorijā atbildīgā SIA "Eiropas dzelzceļa līnijas" (EDzL) valdes priekšsēdētājs Kaspars Vingris atkāpies no amata, aģentūru LETA informēja EDzL pārstāvji.

Sabiedrība Līdz ar vasaras tuvošanos pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā

Līdz ar vasaras tuvošanos, kas nozīmē ceļu būvniecībai labvēlīgāku laika apstākļu iestāšanos, pieaug būvdarbu apjoms valsts autoceļu tīklā, un patlaban ar satiksmes ierobežojumiem remontdarbu dēļ jārēķinās jau 29 valsts ceļu posmos, informē VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Lasiet arī

Ekonomika Rīga pamazām mainīs apkures sistēmu: kas ir svarīgi zināt (+VIDEO)

Līdz šim laikam uzstādītās iekārtas varēs darboties līdz sava kalpošanas laika beigām.

Ekonomika Jaunu gāzes apkures iekārtu uzstādīšanu Rīgā vairs nesaskaņos

Jaunu gāzes apkures iekārtu uzstādīšanu Rīgā vairs nesaskaņos no 2026.gada, paredz šodien Rīgas domes Mājokļu un vides komitejā akceptētie noteikumi Par teritoriālajām zonām siltumapgādes veida izvēlei un prasībām siltumapgādes sistēmas iekārtu izvēlei.

Ekonomika Valmiera par 4,5 miljoniem eiro sāka jaunas katlumājas būvniecību (+VIDEO)

Viens no projekta mērķiem ir nodrošināt stabilu un drošu siltumapgādi par pieņemamu cenu.

Ekonomika «Šajā sezonā siltumapgādes tarifi - stipri zemāki nekā pagājušajā gadā» (+VIDEO)

Nezināmais jautājums - kāda šogad būs ziema, cik tā būs auksta un gara - pauž KEM.