• Einārs,
  • Ervīns,
  • Klāvs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ķirsis paziņojis, ko esot svarīgi saprast pagaidu asfalta ieklāšanas lietā

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 12:24, 04.10.2023


Pašlaik ir svarīgi saprast, vai pagaidu asfalta ieklāšana Slokas ielā ir apzināta nolaidība vai kāds apstākļu kopums, kas noveda pie šādas situācijas, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV).


Foto: LETA

Viņš norādīja, ka "gribētu noņemt ēnu no paša čempionāta", jo viss esot noorganizēts lieliski.

Vienlaikus viņš līdz šīs dienas beigām sagaidot informāciju par pagaidu asfalta ieklāšanu Slokas ielā, kas varētu būt izmaksājusi 12 tūkstošus eiro. Ķirsis norādīja, ka viņš neesot no vadītājiem, kurš uzskata, ka "uzreiz jāsoda".

Tāpat Ķirsis norādīja, ka viņam veltītie pārmetumi, ka viņš esot mutiski saskaņojis asfalta ieklāšanu, esot nevietā, jo to viņš neesot darījis.

Kā ziņots, nedēļas nogalē Rīgā notika pasaules skriešanas čempionāts. Skriešanas maršruts skāra Slokas ielas remontdarbu zonu. Tādēļ sociālajos tīklos iedzīvotāji pauda bažas, vai Rīga ir gatava uzņemt skrējējus.

Rīgas domē čempionāta rīkotājiem tika apsolīts, ka līdz skrējiena sākumam tiks uzlikts asfalts, un tas tika izdarīts. Taču tas izrādījās ir pagaidu asfalts, kas tiks uzlauzts, lai varētu pabeigt Slokas ielas remontu.

"Čempionāta rīkošanas praktiskajā pusē ir karote darvas - proti, kurš, kad un kādēļ pieņēma lēmumu par to, ka Slokas ielā uz čempionāta laiku tiks ieklāts pagaidu asfalts," tviterī rakstīja Rīgas mērs.

Viņš uzdevis Rīgas izpilddirektoram sniegt paskaidrojumu par to, kad kļuva zināms, ka būs nepieciešams šāds pagaidu risinājums un kad par to tika pieņemts lēmums, cik tas ir izmaksājis un kurš to apmaksā. Tāpat tiks skaidrots, vai ir vērtēta šādas rīcības lietderība un vērtētas alternatīvas iespējas, kā nodrošināt čempionāta norisi.

Šo paziņojumu jau asi uztvēruši bijušie mēra Ķirša sabiedrotie Rīgas domē, pašlaik opozīcijā esošā frakcija "Progresīvie". Kā tviterī raksta "Progresīvo" frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs: "Esmu pilnībā pārliecināts, ka Vilnis Ķirsis ir mutiski saskaņojis pagaidu remontdarbus Slokas ielā. Un jau atkal V.Ķirsis kārtējo reizi meklē vainīgo tā vietā, lai uzņemtos atbildību".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ārstiem uzliks pienākumu iepazīstināt pacientu ar sevi

Saeimas Sociālo un darba lietu komisijā šodien konceptuāli atbalstīta iecere uzlikt pienākumu ārstniecības personām, sākot ārstēšanu, iepazīstināt pacientu ar sevi.

Sabiedrība Rīgā pastiprinātā režīmā tiks uzraudzīts Uzvaras parks

Rīgā padomju režīma un agresorvalsts slavināšana netiks pieļauta, uzsvēra Rīgas domes priekšsēdētāja vietniece Linda ozola ("Kods Rīgai").

Sabiedrība Lems par izmaiņām, lai skolēni varētu atteikties no krievu valodas apguves

9.maija Saeimas sēdes apstiprinātajā darba kārtībā ir iekļauti 22 jautājumi.

Sabiedrība Latvijā piemin Otrā pasaules kara beigas Eiropā

Valsts augstākajām amatpersonām noliekot ziedus Rīgas Brāļu kapos, šodien Latvijā tiek atzīmēta nacisma sagrāve un pieminētas Otrā pasaules kara beigas Eiropā.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas mērs kopā ar jaunsargiem izraudzīs galvenās pilsētas egles

Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV) šodien kopā ar jaunsargiem un pašvaldības uzņēmuma "Rīgas meži" pārstāvjiem izraudzīs galvenās Rīgas Ziemassvētku Egles, kas rotās Doma laukumu un Rātslaukumu, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Sabiedrība Ķirsis uztraucas, vai fokuss no tiltiem un ielām līdz tualetēm nebūs par plašu

Rīgas domes Satiksmes departamenta pārveides par Ārtelpas un mobilitātes departamentu termiņš ir jāpagarina, intervijā "Latvijas Avīzei" paziņojis jaunievēlētais Rīgas mērs Vilnis Ķirsis (JV).

Sabiedrība Ķirsis: Nav iemeslu neuzticēties kolēģiem jaunajā domes koalīcijā

Nav iemeslu neuzticēties kolēģiem jaunajā domes koalīcijā, intervijā Latvijas Radio šorīt pauda Rīgas mēra vietas izpildītājs Vilnis Ķirsis (JV).

Sabiedrība Ķirsis: Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt

Mēra amatā manā izpildījumā šova elementus nevarēs sagaidīt, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" atzina Rīgas vicemērs, mēra amatam virzītais Vilnis Ķirsis (JV).