• Aivita,
  • Elfa,
  • Elvita,
  • Krišjānis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Tviteris: «Autobusi maršrutos uz Maskavu un Sanktpēterburgu kursē katru dienu»

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
VS.LV 17:48, 02.09.2023


Latvijas Ārlietu ministrija uz pilsoņu jautājumiem atbild ar robota palīdzību.


Transporta pakalpojumi ar agresorvalsti saniknoja sociālo mediju lietotājus.

Sociālo tīklu lietotāji iemūžināja autobusu no Latvijas, kas devās ar regulāro reisu uz Krieviju. Turklāt ir daudz neregulāro pārvadātāju.

Nils no Rīgas raksta: "Autobusi maršrutos “Rīga-Maskava” un “Rīga-Pleskava-Sanktpēterburga” kursē katru dienu. Nemaz nerunājot par reisiem no okupētajām Ukrainas teritorijām". Twitter lietotājs uzrunā Latvijas iekšlietu ministru Māri Kučinski ("Apvienotais saraksts"): "Ir pienācis laiks aizliegt krieviem iebraukt Latvijā. Bet jūs jau to nedarīsiet, jo no krieviem jums bail".

Lietotāja Līglberga jautā Latvijas Ārlietu ministrijai par pasažieru sastāvu šādos reisos: "Pilsoņi? Nepilsoņi? Kam tik bieži vajadzīga un kāpēc vispār vajadzīga satiksme ar šo valsti?"

Ārlietu ministrija nekavējoties sniedza atbildi, kuru, iespējams, formulējis robots:

"ĀM izstrādā un īsteno LV ārpolitiku, lai radītu labvēlīgus apstākļus starptautiskajai drošībai un iekšpolitiskajai stabilitātei".

Daudzi komentētāji arī atzīmē, ka Ukrainas pilsoņi izmanto līdzīgus autobusu maršrutus uz Krieviju.

Kārkliņš Emuārs: "Vājprāts! "Ukraiņi", kam Latvija ir sniegusi patvērumu, bet kas patiesībā ir Donbasa krievi ar Ukrainas pasēm, braukā turpu - šurpu uz "mājām" krievu okupētajās teritorijās - Doņeckas tautas republiku un Luganskas tautas republiku. Viņi ir okupētajā teritorijā un uz lv izbrauc caur Krieviju, saņem lv vai citur ES bēgļa statusu un benefitus un tad brauc caur Krieviju atpakaļ uz okupēto Donbasu, tad atkal uz Eiropu, darās kā grib".

Latvietis Igaunijā: "Viņi ir atbraukuši uz LV un Igauniju, lai varētu turpināt dzīvot krievu vidē, laist bērnus krievu skolās. Pārsvarā aizbēguši no kara un ukraiņiem. Vate".

Jolanta Kublinska: "Valsts nolaidība - no t.s. Doņeckas un Luhanskas rep. cikvēkus ielaist nevajadzēja, jo no turienes jau sen ir migrējuši visi ukraiņi (2 milj.), kas ar to režīmu nebija mierā".


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.

Sabiedrība «Nepārprotama divvalodības veicināšana»

Valsts valodas centra reakcija uz SEPLP ieceri noturēt sabiedriskajā televīzijā Eiropas Parlamenta priekšvēlēšanu debates krievu valodā.

Sabiedrība Saistībā ar pārkāpumiem Kariņa lidojumu lietā ierosināta disciplinārlieta

Ministru prezidente Evika Siliņa (JV) izdevusi rīkojumu ierosināt disciplinārlietu pret Valsts kancelejas direktoru Jāni Citskovski, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Lasiet arī

Sabiedrība LPV frakcijas vadītājs: «Latvija ir bijusī daļa no Padomju Savienības» (+VIDEO)

Ja grozījumi tiks pieņemti, tad Krievijas pilsoņi, kuri vairākumā nobalsoja par Putinu, varēs brīvi dzīvot ES un NATO valstī vēl 2 gadus

Pasaule «Asambleja atzina Krieviju par terorismu sponsorējošu valsti»

Rihards Kols informē par Latvijas deputātu panākumiem EDSO Parlamentārā asamblejā.

Pasaule Braže: Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments

Ukrainas plāns ir stratēģiski svarīgs instruments, lai Ukraina veiktu reformas un saņemtu Eiropas Savienības (ES) finansējumu 50 miljardu eiro apmērā no 2024. līdz 2027.gadam, uzsvēra ārlietu ministre Baiba Braže.

Pasaule Ukrainu pirmo reizi kopš lielā kara sākuma apmeklē britu karaļnama pārstāve

Vizītē Ukrainā ieradusies Edinburgas hercogiene Sofija, kļūstot par pirmo britu karaļnama pārstāvi, kas apmeklē Ukrainu kopš Krievijas pilna mēroga iebrukuma 2022.gada februārī.