• Jadviga,
  • Laura
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ir plāns! LIAA prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 17:33, 28.05.2023


Piektdien, 2.jūnijā, Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra (LIAA) prezentēs Latvijas valsts tēla stratēģiju "missionLatvia", informēja LIAA.



Tāpat pasākumā notiks arī Ministru kabineta un Ekonomikas ministrijas Atzinības rakstu pasniegšana par Latvijas ekonomikas izaugsmes veicināšanu un tiks prezentēti LIAA veiktā pētījuma rezultāti par Latvijas atpazīstamības līmeni pasaulē.

Pasākumā piedalīsies ekonomikas ministre Ilze Indriksone (NA), Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Kaspars Rožkalns, aģentūras "Magic" direktors Andris Rubīns un dizaina studijas "Teika" vadītāja Anete Aramina.

Pasākums notiks plkst.11.00 Latvijas Universitātes Zinātņu mājā.

Kā norāda LIAA, "missionLatvia" mērķis ir panākt vienotu komunikāciju par Latviju starptautiskā mērogā, lai ilgtermiņā veicinātu Latvijas ekonomisko izaugsmi un atpazīstamību pasaulē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Baklāni-Ansbergu neievēlē par Rīgas izpilddirektora vietnieci

Rīgas domes deputātu vairākums trešdien neatbalstīja bijušās Valsts vides dienesta (VVD) vadītājas Elitas Baklānes-Ansbergas apstiprināšanu pilsētas izpilddirektora vietnieka amatā, lai arī viņa bija uzvarējusi pašvaldības izsludinātajā konkursā.

Sabiedrība Plāno atjaunot segumu 19 ielu posmos

Rīgas dome šim nolūkam tērēs līdz 10,3 miljoniem eiro.

Sabiedrība SEPLP mazākumtautību uzrunāšanai iecerējusi proporcionālu valodu lietojumu

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) ir izstrādājusi jaunu redzējumu, kā Latvijas sabiedriskajiem medijiem būtu jāuzrunā mazākumtautības, lai tās labāk sasniegtu un novērstu divkopienu sabiedrības pastāvēšanu, tostarp paredzot proporcionālu mazākumtautību valodu lietojumu un mazākumtautību platformās adaptējot saturu no latviešu valodas.

Sabiedrība Ātrākais, kā nonākt slimnīcā. Policija brīdina

Šogad elektroskrejriteņu negadījumos jau 19 cietušie.

Lasiet arī