Vienu nakti būs slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta

Sabiedrība
LETA 08:09, 26.05.2023 0

No piektdienas plkst.20 līdz sestdienas plkst.8 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Rīgas hidroelektrostacijas (HES) tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

 
Foto: LETA

Satiksme tiks slēgta saistībā ar betona seguma rekonstrukciju starp Rīgas HES transformatoriem un saistībā ar 330/13,8 kilovatu (kV) transformatora demontāžu.

Satiksmes dalībniekiem apbraukšanai jāizmanto Dienvidu tilts vai Ķeguma HES tilts.

Vienlaikus Doles salas un Zirņu salas iedzīvotājiem nokļūšana tiks nodrošināta, saskaņojot kustību ar satiksmes regulētājiem.

Rekonstrukcijas darbu veicējs SIA "Latvijas energoceltnieks" satiksmes ierobežojumus un izmaiņas ir saskaņojusi ar VSIA "Latvijas valsts ceļi", kā arī nodrošinās plānoto satiksmes ierobežojuma shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošanu.

Vienlaikus "Latvenergo" informē, ka projekta "Rīgas HES primāro iekārtu nomaiņa" īstenošanas laikā no 27.maija līdz 31.oktobrim uz Rīgas HES tilta tiks ieviests braucamās daļas sašaurinājums - trīs metru josla katra virzienā - un braukšanas ātruma ierobežojums līdz 30 kilometriem stundā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijā kļūs vēsākas, jaunnedēļ iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Sabiedrība  Vārda brīvības ierobežojumi rada nelaimīgas sabiedrības

Svinot pasaules preses brīvības dienu, ko ik gadu atzīmē 3.maijā, eksperti aicina būt modriem un atcerēties, ka preses brīvībai ir būtiska loma iekļaujošas sabiedrības veidošanā un demokārtijas stiprināšanā.

Sabiedrība Atbalsta grozījumus par valsts valodas zināšanu arī citiem Krievijas pilsoņiem

Saeima šodien konceptuāli atbalstīja grozījumus Imigrācijas likumā, ar kuriem valsts valodas zināšanu prasību plānots piemērot vēl papildu dažiem tūkstošiem Krievijas pilsoņu.

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas HES ūdenskrātuvē šonedēļ pazeminās ūdens līmeni

AS "Latvenergo" Rīgas HES ūdenskrātuvē no šodienas līdz 9.jūlijam būs pazemināts ūdenslīmenis hidrotehnisko būvju apsekošanai, informēja "Latvenergo" pārstāvji.

Ekonomika Latvenergo: patlaban HES darbība nav apdraudēta

Neskatoties uz ledus gājumu Daugavā un plūdiem Jēkabpilī, patlaban hidroelektrostaciju (HES) darbība nav apdraudēta, šodien pēc Krīzes vadības padomes sēdes apliecināja AS "Latvenergo" HES tehniskais direktors Andris Zēģele.

Sabiedrība No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu HES tunelī

No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) tunelī, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.