• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Kariņam jauns padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 12:22, 09.05.2023


Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) birojā darbu ir sācis padomnieks uzņēmējdarbības un inovāciju jautājumos Reinis Lasmanis, informēja Ministru prezidenta preses sekretārs Sandris Sabajevs.


Foto: LETA

Lasmanis ieguvis izglītību politikas zinātnē un tiesību zinātnē, kā arī maģistra grādu ekonomikā un papildinājis zināšanas Rīgas Tehniskās universitātes doktorantūras programmā "Vadībzinātne un ekonomika".

Pēdējos divus gadus Lasmanis ieņēma Sabiedrības integrācijas fonda sekretariāta direktora vietnieka, Pilsoniskās sabiedrības atbalsta departamenta direktora amatu, bet iepriekš vadījis Zinātnes komercializācijas nodaļu Latvijas Investīciju un attīstības aģentūrā un strādājis ar uzņēmējdarbības atbalsta un inovāciju jautājumiem Ekonomikas ministrijā.

Vēl viņš pēdējos sešus gadus kā vieslektors Rīgas Tehniskajā universitātē vadījis lekcijas par jaunuzņēmumu ekosistēmu, inovācijām un uzņēmējdarbību gan vietējiem, gan ārvalstu studentiem.

Savukārt līdzšinējā ārštata padomniece valsts pārvaldes jautājumos Ilze Skrodele ir kļuvusi par pastāvīgu padomnieci valsts pārvaldes jautājumos.

Skrodele iepriekš ir bijusi Ministru prezidentu Krišjāņa Kariņa un Laimdotas Straujumas padomniece juridiskajos jautājumos, kā arī guvusi plašu darba pieredzi valsts pārvaldē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Atbildību par skolēnu vājajām zināšanām aicina prasīt no izglītības iestādēm

Par skolēna zināšanām atbildība jāuzņemas skolai, jo tā visātrāk var pamanīt izmaiņas skolēna sniegumā, šādu viedokli aģentūrai LETA pauda Zane Oliņa un Pāvels Pestovs, kuri iepriekš bija atbildīgi par projekta "Skola2030" mācību satura izstrādi un ieviešanu.

Sabiedrība LVC: Būvdarbi notiek 21 valsts ceļu posmā

Valsts autoceļu tīklā būvdarbi sākušies 21 posmā, no tiem deviņi ir uz reģionālajiem autoceļiem, trīs - uz vietējiem, kā arī darbi notiek uz septiņiem tiltiem, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Sabiedrība Rēzeknē izveidota jauna dienesta suņu infrastruktūra (+VIDEO)

VID Muitas pārvaldes Kinoloģijas dienests tika izveidots 2004.gadā, un šobrīd tur strādā 44 četrkājainie strādnieki.

Sabiedrība Nākamnedēļ kāps ūdens līmenis Daugavā

Spēcīgu nokrišņu dēļ nākamnedēļ gaidāms ievērojams ūdens līmeņa kāpums Daugavā, liecina laika prognozes.

Lasiet arī

Sabiedrība Plānota Siliņas un Kariņa tikšanās par lidojumu skandālu

Šodien plānota Ministru prezidentes Evikas Siliņas (JV) tikšanās ar bijušo premjeru, pašreizējo ārlietu ministru Krišjāni Kariņu (JV) par situāciju saistībā ar privāto avioreisu skandālu.

Kriminālziņas Ģenerālprokuratūra sākusi kriminālprocesu par bijušā premjera Kariņa avioreisiem

Ģenerālprokuratūra sākusi un nodevusi Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam izmeklēšanai kriminālprocesu par iespējamu izšķērdēšanu saistībā ar lidmašīnu līgumreisu izmantošanu bijušā Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) komandējumos, aģentūra LETA uzzināja prokuratūrā.

Sabiedrība Kariņš Indijā piedalīsies konferencē «Raisina dialogs»

Latvijas ārlietu ministrs Krišjānis Kariņš (JV), kurš šonedēļ darba vizītē atrodas Indijā, ceturtdien piedalīsies konferences "Raisina dialogs" sesijās, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā (ĀM).

Sabiedrība Latvija sākusi neoficiālas konsultācijas par Kariņa virzīšanu NATO amatam

Latvija ir sākusi neoficiālas starpvalstu konsultācijas par iespējamu kandidāta virzīšanu NATO ģenerālsekretāra amatam, šorīt intervijā TV3 atzina premjere Evika Siliņa (JV), komentējot Latvijas ārlietu ministra, ekspremjera Krišjāņa Kariņa (JV) pausto gatavību pretendēt uz atbildīgo amatu.