• Anrijs,
  • Arkādijs
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Dobelē plāno iegādāties elektroautobusu skolēnu pārvadājumiem

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 21:31, 01.03.2023


Dobeles novada pašvaldība plāno iesniegt projekta pieteikumu, lai iegādātos elektroautobusu skolēnu pārvadājumiem, informē pašvaldība.


Publicitātes foto.

Dobeles novada domes sēdē pieņemts lēmums iesniegt projekta pieteikumu Eiropas Savienības Atveseļošanas un noturības mehānisma plāna konkursā par elektriskā skolas autobusa un tā uzlādes punkta infrastruktūras izveidi.

Projekta kopējais finansējums 0,7 miljoni eiro ar pievienotās vērtības nodokli (PVN). Atveseļošanās fonda finansējums paredzēts 0,6 miljoni eiro jeb 79% un Dobeles novada pašvaldības finansējums 0,13 miljoni eiro jeb 21% no projekta attiecināmajām izmaksām.

Dobeles novada pašvaldība plāno iegādāties M3 kategorijas elektroautobusu ar 30 vietām un izveidot uzlādes punkta infrastruktūru. Tiks iegādāta mobilā elektroautobusa uzlādes iekārta, kā arī jaunā transportlīdzekļa apdrošināšana OCTA un KASKO.

Paredzēts, ka pēc projekta īstenošanas Dobeles novada pašvaldībā tiks pārtraukta viena 25 gadus veca autobusa ekspluatācija. Projekta īstenošana plānota no 2023.gada 1.jūnija līdz 2025.gada 31.decembrim.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Sadziedēt zobu Kurzemes bērni brauc uz Rīgu (+VIDEO)

Zobārstu trūkums ir problēma visā valstī.

Sabiedrība Visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal pieejama Benjamiņas iela

No piektdienas visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal ir atvērta iepriekš dzelzceļa pārvada izbūves laikā slēgtā Emīlijas Benjamiņas iela, aģentūrai LETA pavēstīja dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas būvnieka pilnsabiedrības "BeReRix" pārstāvji.

Sabiedrība Baltkrievijā un Krievijā aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo

Baltkrievijā un Krievijā šogad bijuši aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Sabiedrība Nākamnedēļ Latvijā atgriezīsies tveice

Nākamnedēļ Latvijā gaidāms karstāks laiks, dažās dienās iespējams pērkona negaiss un ļoti stiprs lietus, liecina jaunākās laika prognozes.

Lasiet arī