• Ilga
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Nākotnes finanšu nodrošināšana - tas vienmēr būs trends.

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
10:00, 15.12.2022


Pandēmijas sekas, ģeopolitiskās pārmaiņas, cenu kāpums - tas viss rada trauksmi un nenoteiktību, liekot mums būt uzmanīgiem pret jebkādu investēšanu. Mūsu personīgie uzkrājumi sniedz mums drošības sajūtu par rītdienu un cieņpilnu nākotni. Iegūt drošu finanšu "spilvenu" vienmēr ir svarīgi un izdevīgi.




Kā droši saglabāt un pavairot savu kapitālu? Visos laikmetos šis jautājums ir bijis aktuāls un ticis apspriests karstās diskusijās sabiedrībā. Pirms pandēmijas augošais kapitāla investēšanas piedāvājumu tirgus (kas dažās nozarēs audzis pat pandēmijas laikā) radīja mūsos pietiekami lielu optimismu. Ja konformisti uzskatīja, ka ir apguvuši visas veiksmīgas investēšanas aksiomas un ka klasiskā kapitālu ieguldīšana esot aizvēsturiskais laikmets, dažāda mēroga neprognozējamie noteikumi lika daudziem no viņiem apjukt vai kļuva par naudas zaudēšanas cēloni, kas ir vēl ļaunāk. Skaidrs, ka ne vienmēr un ne visiem ir piemērotas visas tendences. Lieta, kas patiešām varētu apmierināt ikvienu, būtu nauda, ko ar minimāliem riskiem ir uzkrājuši pieredzējuši un atbildīgi profesionāļi.

2005. gadā Rīgā dibinātā konsultāciju kompānija EUROLIFE Latvia, izvēloties biznesa partneri, kas būtu finansiāli stabils, inovatīvs, pieredzējis un atzīts par labāko starptautiskajā tirgū, devusi priekšroku Austrijas apdrošināšanas kompānijai Grazwer Wechselseitige Versicherung AG (GRAWE). Ilggadējā sadarbība apliecina, ka tā ir bijusi pareizā izvēle. GRAWE ir viena no lielākajām un vecākajām Austrijas apdrošināšanas kompānijām. Veiksmīgi darbojoties 195 gadus, izejot cauri krīzēm un pandēmijām, politiskajām un ekonomiskajām nedienām, kompānija ir uzkrājusi milzīgu pieredzi un nostiprinājusi savas tiesības uz daudzām zinātībām. No GRAWE pieredzes izriet, ka ilgtermiņa investēšana ir tas īstais ceļš, kas ved mūs uz drošu realitāti. Tiem, kam bail, ir domāts viens padoms: no investēšanas nav jābaidās. Gluži otrādi, jāsāk to darīt pēc iespējas agrāk, bet tikai izvēloties kompetentu partneri.

Kompānija GRAWE ir pierādījusi sevi kā uzticamu partneri veselu paaudžu finanšu nodrošināšanā. Tā ir izpelnījusies mūsu vecāku izticību, kas liecina par tās stabilitāti un atbildīgumu. GRAWE saglabā un turpina abpusēji izdevīga biznesa tradīcijas, ko uzskata par pievilcīgu daudzi jo daudzi jaunās paaudzes pārstāvji.

Ilgtermiņa investēšana kompānijā GRAWE ir sava personīgā kapitāla izveidošana, veicot regulāras iemaksas. Izvēloties uzkrāšanas programmu, ir sevišķi svarīgi reāli raudzīties uz savām vajadzībām un prātīgi novērtēt savas iespējas, jo tādā gadījumā uzkrājumi sniegs jums gandarījumu un peļņu. Ne mazāk svarīgi ir arī izvēlēties pietiekami ilgu periodu šim mērķim, ideāli būtu 15-20 un vairāk gadu. Tad īstermiņa nelabvēlīgas parādības finanšu tirgū ne pārāk ietekmēs jūsu investīciju labklājību.

2005. gadā kompānija GRAWE izvēlējusies par apdrošināšanas aģentu EUROLIFE Latvia, kas ļāva Latvijas kompānijai būt uz klientiem orientētam partnerim. Piedāvājot vairākus pirmklasīgus produktus, EUROLIFE Latvia apmierina vajadzības pēc kapitāla izveides un tā aizsardzības no dažādiem riskiem. Klients var izvēlēties ne tikai kapitāla uzkrāšanas programmas ilgumu, ienesīgumu un apdrošināšanas aizsardzību, bet arī investīcijas cēlākiem mērķiem, piemēram, investējot ētiskajā "zaļajā" fondā SUPERIOR 3 Ethik. Tas nozīmē, ka jūs ne tikai iegūsit peļņu, bet arī varēsit ieguldīt līdzekļus kompānijās, kas ir orientētas uz labākas pasaules izveidošanu jūsu bērniem. Ētiskais fonds investē tās kompānijās, kas ieguvušas augstu vērtējumu pēc neatkarīgu firmu un pētniecības grupu izveidotas ekoloģiskās un sociālās atbildības skalas.

GRAWE kā pēdējos 15 gados nominētajai un ar balvu Reccommender godalgotajai kā visvairāk uz klientiem orientētajai apdrošināšanas kompānijai Austrijā ir savs īpatnējais redzējums par problēmām, kas ir saistītas ar riskiem.

Kopš 2022. gada GRAWE piedāvā divus jaunus apdrošināšanas tarifus. Pirmais - par nelielu ikgadēju samaksu klients saņem aizsardzību pret visbiežāk sastopamajām slimībām: vēzi, insultu un infarktu. Otrā programma nodrošina pilnu nākamo prēmiju segumu pēc uzkrāšanas pamatprogrammas, ja cilvēkam ir 50 % (un lielāka) invaliditāte negadījuma rezultātā. Līdz ar to klients var būt drošs, ka neraugoties uz invaliditāti viņa finanšu mērķi nākotnē tiks sasniegti.

Viena no populārākajām GRAWE programmām šobrīd ir Grawe Excellent Pension. Tā tiek prezentēta kā iespēja, ko var izmantot, beidzoties jebkuras GRAWE polises darbības termiņam vai noformējot polisi ar 3000 EUR sākuma kapitālu.

Jebkuram cilvēkam vecumā līdz 35 gadiem ir tiesības uz privātām regulārām izmaksām vai pensiju. Izmaksu varianti mainās no 10 gadu fiksēta izmaksu termiņa līdz mūža rentei - tas ir atkarīgs tikai no klienta vēlmes un izvēles.

EUROLIFE Latvia pakalpojumi balstās tikai un vienīgi uz GRAWE piedāvājumiem. Visu informāciju EUROLIFE Latvia sniedz bez maksas. 17 gadus ilgā abu kompāniju sadarbība ir izveidojusi stabilu pamatu kvalitatīvām konsultācijām un brīvai piekļuvei pie informācijas, ko nodrošina ikvienam cilvēkam, kas vēlas parūpēties par savām finansēm.


Apmaksāta publikācija


Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Karalienes Elizabetes II piemiņai Rīgā notiks pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem

Karalienes Elizabetes II piemiņai šodien notiks zibakcija - pastaiga ar korgiju šķirnes suņiem no Brīvības pieminekļa līdz Lielbritānijas vēstniecībai, aģentūru LETA informē pasākuma rīkotāja Gerda Pulkstene.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien visā Latvijā saglabāsies sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Kā izvēlēties tualetes podu, ņemot vērā vannasistabas stilu un funkcionalitāti?

Telpas izmēri ir svarīgākais faktors, izvēloties tualetes podu. Jānovērtē, cik lielu vietu tualetes pods var aizņemt vannas istabā, lai tas netraucētu pārvietoties. Tualetes poda izmēriem jāatbilst telpai, pretējā gadījumā tas var ierobežot kustību un padarīt telpu mazāk funkcionālu.

Sabiedrība SEPLP uzdod LTV7 no nākamā gada visu saturu nodrošināt tikai valsts valodā

Sabiedrisko elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (SEPLP) šodien apstiprināja grozījumus Mazākumtautību multimediju platformas koncepcijā, apstiprinot plānu, ka no 2025.gada. 1.janvāra LTV7 saturu nodrošinās tikai valsts valodā, tviterī atklāja padomes loceklis Jānis Eglītis.

Lasiet arī

Sports Snikus kļūst par divkārtēju Parīzes paralimpisko spēļu čempionu

Latvijas parasportists Rihards Snikus ar zirgu "King of the Dance" sestdien Parīzes paralimpisko spēļu paraiejādes sacensībās brīvā stila disciplīnā "Grade I" grupā izcīnīja pirmo vietu.

Veselība Rudens izdzīvošanas padomi no Latvijas psihiatriem (+VIDEO)

Ja nav iespējams vienmēr satikties klātienē, izmantojiet mūsdienu tehnoloģijas.

Ekonomika Latvijas lauksaimnieki aktīvi izmanto mēslojumu, kas jāzina (+VIDEO)

Īpaši jūtīgās teritorijās neizkliedē nekāda veida kūtsmēslus un fermentācijas atliekas.

Kultūra Populārs latviešu ansamblis «‎The Tunes» laidis klajā košu dziesmu (+VIDEO)

Paškontroles būtība ir spēja regulēt savas emocijas, domas un uzvedību, saskaroties ar dažādiem ikdienas kārdinājumiem un impulsiem.