Norisināsies ideju konkurss Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai

Sabiedrība
LETA 09:00, 16.11.2022 0

Radošo sacensību platforma "Tandeems" sadarbībā ar biedrību "Pilsēta cilvēkiem" rīko ideju konkursu Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanai, aģentūru LETA informēja "Pilsēta cilvēkiem" valdes loceklis Rūdolfs Golubovs.

 
Foto: LETA

Ideju piedāvājumus varēs iesniegt digitāli no 5.decembra līdz 7.decembrim.

Konkursa mērķis ir vērst uzmanību uz draudzīgākas pilsētvides izveidi gājējiem, velobraucējiem un citiem mazaizsargātajiem satiksmes dalībniekiem, kā arī veicināt patīkamu vidi mazajam biznesam Brīvības ielā. Konkursa rezultātā tiks ģenerētas idejas, ko pašvaldība varētu izmantot, veicot Jaunās Ģertrūdes baznīcas laukuma labiekārtošanu.

Lai piedalītos konkursā, dalībniekiem jāiesniedz vismaz viena kolāža un aprakstošs teksts, kas paskaidro ideju un tās funkcionālo pamatotību. Pilni konkursa darba materiāli, apraksts un uzdevums tiks publicēti, sākoties konkursam.

Iesniegtās idejas vērtēs gan žūrija, gan arī publisks balsojums, kas norisināsies 8.decembra. Trīs labākie darbi saņems balvu 100 eiro apmērā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība  Rīgas domes deputāts ievēlēts par Ekonomikas politikas komisijas priekšsēdētāju

RK Ekonomikas politikas komisija skata jautājumus, kas saistīti ar ekonomikas un rūpniecības politiku, ka arī ar uzņēmējdarbību.

Sabiedrība Sadziedēt zobu Kurzemes bērni brauc uz Rīgu (+VIDEO)

Zobārstu trūkums ir problēma visā valstī.

Sabiedrība Visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal pieejama Benjamiņas iela

No piektdienas visa veida transportlīdzekļu satiksmei Rīgā atkal ir atvērta iepriekš dzelzceļa pārvada izbūves laikā slēgtā Emīlijas Benjamiņas iela, aģentūrai LETA pavēstīja dzelzceļa projekta "Rail Baltica" Rīgas centrālās dzelzceļa stacijas būvnieka pilnsabiedrības "BeReRix" pārstāvji.

Sabiedrība Baltkrievijā un Krievijā aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo

Baltkrievijā un Krievijā šogad bijuši aizturēti vairāki desmiti Latvijas valstspiederīgo, intervijā TV3 raidījumā "900 sekundes" sacīja ārlietu ministre Baiba Braže (JV).

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgā lielajos pasākumos obligāti jāizmanto vairākkārt lietojamās glāzes

Rīgā lielajos pasākumos vairākkārt lietojamās glāzes būs obligāti jāizmanto no nākamā gada, paredz šodien Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejas sēdē akceptētais saistošo noteikumu projekts Par kārtību, kādā tiek saskaņota un organizēta ielu tirdzniecība.

Sabiedrība Rīgā iedzīvotāju skaits samazinājies par 4600 cilvēkiem

Samazinoties Ukrainas bēgļu pieplūdumam, Rīgā pērn iedzīvotāju skaits samazinājies par 4600 cilvēkiem, minēts Rīgas pašvaldības 2023.gada publiskajā pārskatā, kuru aizvadītajā nedēļā apstiprināja Rīgas dome.

Sabiedrība Rīgas Centrālās stacijas mezgla izbūvei iztrūkst pusmiljards eiro

Rīgas Centrālās pasažieru dzelzceļa stacijas mezgla izmaksas "Rail Baltica" projektā varētu sasniegt 888 miljonus eiro, no kuriem kopumā patlaban iztrūkst 570,857 miljoni eiro, secināts Valsts kontroles (VK) ziņojumā par "Rail Baltica" Latvijas posma tvēruma izmaiņu pieņemšanas gaitu.

Sabiedrība Rīgā palielinās reisu skaitu 22.autobusa maršrutā

Ņemot vērā pasažieru plūsmas pieaugumu un gaidāmo Lidostas "Rīga" apkalpoto pasažieru skaita pieaugumu vasaras sezonā, no 15.jūnija tiks veiktas izmaiņas 22.maršruta autobusa kustības sarakstos, palielinot reisu skaitu gan darba dienās, gan brīvdienās, informēja uzņēmumā "Rīgas satiksme".