No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu HES tunelī

Sabiedrība
LETA 07:51, 08.11.2022 0

No šodienas būs satiksmes ierobežojumi Pļaviņu hidroelektrostacijas (HES) tunelī, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

 
Foto: LETA

Lai nodrošinātu nepārtrauktu apgaismojuma kvalitāti un efektivitāti Pļaviņu HES tunelī, tajā notiek apgaismojuma maiņa, turpinot augustā iesāktos darbus.

Tādēļ laikā no otrdienas, 8.novembra, līdz 2.decembrim Pļaviņu HES tunelī ir noteikti autotransporta satiksmes ierobežojumi. Satiksme tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu, izvietojot attiecīgus ceļu satiksmes organizēšanas tehniskos līdzekļus.

Šis ir vienīgais autotunelis Latvijā. Uzstādot jaunu LED apgaismojumu, uzlabosies tā kvalitāte. Jaunie gaismekļi ir energoefektīvi un patērē mazāk elektrības. Kopumā tunelī tiks nomainītas 200 gaismekļi.

Darbu pasūtītājs ir "Latvenergo".

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Sabiedrība Rīgas pils Svētā Gara tornī pacels ES karogu

Atzīmējot 20.gadadienu kopš Latvijas iestāšanās blokā, trešdien, 1.maijā, plkst.7.40 Rīgas pilī notiks svinīgā godasardzes ceremonija un Eiropas Savienības (ES) karoga pacelšana Rīgas pils Svētā Gara tornī.

Sabiedrība Liepājā plaši tiks atzīmēta Neatkarības atjaunošanas diena (+VIDEO)

Koncerta apmeklētāji aicināti pievienoties un dziedāt līdzi iemīļotajām dziesmām.

Sabiedrība Šodien Latvijā gaisa temperatūra būs +16…+21 grādu robežās

Svētdien īslaicīgs lietus gaidāms vienīgi Latvijas austrumu rajonos, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrā.

Lasiet arī

Sabiedrība Vienu nakti būs slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta

No piektdienas plkst.20 līdz sestdienas plkst.8 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme uz Rīgas hidroelektrostacijas (HES) tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim, aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Ekonomika Latvenergo: patlaban HES darbība nav apdraudēta

Neskatoties uz ledus gājumu Daugavā un plūdiem Jēkabpilī, patlaban hidroelektrostaciju (HES) darbība nav apdraudēta, šodien pēc Krīzes vadības padomes sēdes apliecināja AS "Latvenergo" HES tehniskais direktors Andris Zēģele.

Sabiedrība Latvieši pērk dārgāku sadzīves tehniku, lai to varētu salabot (+VIDEO)

Sabiedrības apziņa par ilgtspējīgu dzīvesveidu pieaug, un cilvēki kļūst arvien izglītotāki attiecībā uz to, kā viņu izvēles ietekmē vidi.

Sabiedrība 57% Latvijas lietotāju izvēlētos elektroniku, kuru var labot (+VIDEO)

Katru gadu tirgū nonāk 30 000 tonnas jaunas tehnikas.