Porziņģis izsauc sašutumu ar izteikumiem par nostāju Ukrainas kara jautājumā

Sabiedrība
LETA 20:04, 15.08.2022 0

Latvijas basketbola zvaigzne Kristaps Porziņģis iestājas pret Krievijas īstenoto karadarbību Ukrainā, pirmdien tviterī paziņoja basketbolists.

 
Foto: LETA

Pirmdien notikušajā Latvijas vīriešu basketbola izlases preses konferencē Porziņģim tika taujāts, kāpēc pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā viņam sociālajos tīklos nav neviena ieraksta par šo tematu un vai viņam tagad ir kāds vēstījums, ko nodot saviem sekotājiem.

"Ja godīgi, negaidīju šādu jautājumu. Neesmu tik ļoti zinošs, lai tagad kaut ko normālu pateiktu, tāpēc no šī jautājuma izvairīšos. Man nedaudz vairāk jāpastudē un tad adekvātāk varētu atbildēt uz šo jautājumu," teica Porziņģis.

Basketbolista neskaidrā atbilde izraisīja sašutumu sociālajos tīklos, tāpēc viņš vēlāk tviterī ierakstīja konkrētāku vēstījumu. "Neveiksmīgi izteicos, bet skaidrs, ka mana nostāja ir pret Krievijas rīcību. Ceru, ka viss pēc iespējas ātrāk beigsies," rakstīja Porziņģis.

Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā sporta līdzjutējos sašutumu izsauca boksera Maira Brieža neskaidrā pozīcija kara jautājumā. Tāpat publisku nosodījumu saņēma hokejisti un treneri, kuri izvēlējās turpināt savas karjeras Krievijā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Bezpilota lidaparātiem Latvijā jābūt automātiskajiem atbildētājiem (+VIDEO)

Droniem, kas ir vieglāki par 250 g, būs jāatbilst jaunajiem drošības noteikumiem.

Sabiedrība Kopā ar Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu skatīs arī grozījumus

Kopā ar Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu nākamnedēļ, 7.maijā, izskatīšanai valdībā tiks virzīti arī grozījumi Pašvaldības domes vēlēšanu likumā, kas ļautu pēc Rēzeknes vietvaras atlaišanas pilsētā nerīkot pašvaldības ārkārtas vēlēšanas, intervijā Latvijas Radio sacīja vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministre Inga Bērziņa (JV).

Sabiedrība Vairākiem cilvēkiem piešķir valsts augstākos apbalvojumus

Vairākiem cilvēkiem par sevišķiem nopelniem Latvijas valsts labā pirms maija svētkiem piešķirti valsts augstākie apbalvojumi, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Sabiedrība Lai atjaunotu bumbu patvertnes, nepieciešami aptuveni 100 miljoni eiro (+VIDEO)

Vērienīgo projektu ierosināts finansēt no Eiropas Savienības līdzekļiem.

Lasiet arī

Ekonomika Šonedēļ skolēni varēs sākt pieteikties darbam vasaras brīvlaikā

Šonedēļ, 2.maijā, plkst.10 skolēni varēs sākt pieteikties darbam vasaras brīvlaikā, informē Nodarbinātības valsts aģentūrā (NVA).

Ekonomika Palielinās dzērienu ražotāju dalības maksu depozīta sistēmā

No šā gada 1.jūnija plānots palielināt dzērienu ražotāju dalības maksu depozīta sistēmā par plastmasas iepakojumiem, liecina Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) padomes publicētais lēmums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kriminālziņas Policija sākusi pārbaudi par Ukrainas neatkarības ielas plāksnes sabojāšanu

Policijā aprīļa beigās reģistrēts Latvijas Ārlietu ministrijas iesniegums par iespējamu mantas bojāšanu Krievijas vēstniecībai, tāpēc sākta resoriskā pārbaude.