Latvijā otrdien ieradīsies NATO ģenerālsekretārs un Spānijas premjers

Sabiedrība
LETA 12:22, 07.03.2022 0

Latvijā otrdien, 8.martā, ieradīsies NATO ģenerālsekretārs Jenss Stoltenbergs un Spānijas premjerministrs Pedro Sančess, mikroblogošanas vietnē "Twitter" raksta ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).

 
Foto: LETA

LETA jau rakstīja, ka otrdien Latviju apmeklēs arī Kanādas premjerministrs Džastins Trudo.

Jau ziņots, ka šodien vizītē Rīgā ieradīsies ASV valsts sekretārs Entonijs Blinkens.

Augsto amatpersonu ierašanās notiek laikā, kad Krievija turpina karu Ukrainā.

Spānijas premjerministrs pērn jau bija ieradies Latvijā. Savukārt NATO ģenerālsekretārs Latvijā bija pērn novembrī. Spānija un Kanāda ir vienas no NATO paplašinātās klātbūtnes kaujas grupas Latvijā dalībvalstīm.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos

Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos, bet rietumos diena būs mākoņaina, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Atbalsta 10,7 miljonu eiro valsts līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei

Valdība otrdien atbalstīja Satiksmes ministrijas (SM) priekšlikumu nodrošināt 10,718 miljonu eiro valsts budžeta līdzfinansējumu Salacgrīvas tilta pārbūvei.

Sabiedrība Valdība atbalstīja Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Plānots, ka ar šo likumu Saeima atlaidīs Rēzeknes domi, ņemot vērā, ka tā ir pieļāvusi "Likuma par budžetu un finanšu vadību", likuma "Par pašvaldību budžetiem" un Pašvaldību likuma pārkāpumus, nenodrošinot likumos noteikto funkciju izpildi un neievērojot valsts un attiecīgās administratīvās teritorijas iedzīvotāju intereses.

Sabiedrība Elektroenerģijas vidējā cena aprīlī Latvijā samazinājusies par 9%

Elektroenerģijas vidējā cena šogad aprīlī Latvijas tirdzniecības apgabalā bija 60,25 eiro par megavatstundu (MWh), kas ir par 12% mazāk nekā martā un par 9% mazāk nekā 2023.gada aprīlī, liecina Latvijas pārvades sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" sagatavotais elektroenerģijas tirgus apskats.

Lasiet arī

Sabiedrība NATO plāno ieguldīt ap 160 miljonus eiro militārās ostas attīstībā Liepājā

NATO pieņemts lēmums par vairāk nekā 160 miljonu eiro finansējuma piešķiršanu militārās ostas attīstībai Liepājā Karostas teritorijā, tviterī raksta aizsardzības ministrs Andris Sprūds (P).

Pasaule NATO mēģina saskaņot plānu par ilgtermiņa militāro palīdzību Ukrainai

NATO dalībvalstis trešdien sanāksmē Briselē vienojās sākt plānot ilgtermiņa militāro palīdzību Ukrainai, bet iepriekš paziņotais NATO ģenerālsekretāra Jensa Stoltenberga priekšlikums par piecu gadu militārās palīdzības nodrošināšanu Ukrainai apmēram 100 miljardu ASV dolāru apmērā izraisīja pretrunīgu reakciju.

Sabiedrība Militārajā bāzē "Ādaži" atzīmēs NATO 75.gadadienu

NATO tika dibināta tieši pirms 75 gadiem - 1949.gada 4.aprīlī.

Pasaule FT: NATO plāno 100 miljardu dolāru militāro palīdzību Ukrainai

NATO izstrādā plānus par piecu gadu militārās palīdzības pakotnes nodrošināšanu Ukrainai 100 miljardu ASV dolāru apmērā, lai pasargātu to no "politisku pārmaiņu vējiem" iespējamas Donalda Trampa otrās prezidentūras gadījumā, ziņoja laikraksts "Financial Times" (FT).