• Lita,
  • Sibilla,
  • Teika
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos

Teksta izmērs Aa Aa
Sabiedrība
LETA 06:25, 08.05.2024


Trešdiena saulaināka gaidāma Latvijas austrumos, bet rietumos diena būs mākoņaina, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Foto: LETA

Dienā valsts austrumos lielākoties spīdēs saule, savukārt rietumos debesis lielākoties klās mākoņi, kas no pēcpusdienas Kurzemē nesīs lietu, bet, pietuvojoties vakaram, dažviet pat iespējama kāda slapja sniega pārsla. Pūtīs lēns līdz mērens ziemeļu puses vējš, kas brīžiem būs brāzmains.

Gaiss iesils līdz +8, +13 grādiem, bet lielākajā daļā piekrastes rajonu būs par pāris grādiem vēsāks un tur termometra stabiņš pakāpsies vien līdz +6, +9 grādiem.

Rīgā diena aizritēs sausa, dienas pirmajā pusē debesis būs skaidras, bet no pēcpusdienas tās pakāpeniski sāks aizsegt mākoņu sega. Saglabāsies lēns līdz mērens ziemeļrietumu, ziemeļu vējš, pēcpusdienā tas būs brāzmains. Gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +8, +10 grādiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Sabiedrība Čakša: Priekšlikumi nemazinās pedagogu atalgojumu (+ LIZDA viedoklis)

Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) priekšlikumi pedagogu darba slodžu līdzsvarošanai nemazinās to atalgojumu, šodien preses konferencē uzsvēra izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Sabiedrība Muzeju nakts arī Saeimā. Būs ekspozīcija par Latvijas dalību ES un NATO

Sestdien, 18.maijā - Saeimas nams vērs savas durvis apmeklētājiem

Sabiedrība Brīvdienās saglabāsies silts laiks, vietām dārdēs pērkons

Šīs nedēļas nogalē Latvijā saglabāsies vasarīgi silts laiks, vietām gaidāms īslaicīgs lietus un pērkona negaiss, prognozē sinoptiķi.

Lasiet arī

Sabiedrība Ūdens temperatūra upēs un ezeros vietām pakāpusies līdz +17 grādiem

Agrā piektdienas rītā augstākā ūdens temperatūra Latvijas ūdenstilpēs bija +17 grādi Rāznas ezerā pie Kaunatas un Lielupē pie Mežotnes, kā arī +17,5 grādi Mūsā pie Bauskas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Sabiedrība Piektdiena būs saulaina un silta

Piektdien Latvijā būs pārsvarā sauss un saulains laiks, prognozē sinoptiķi.

Sabiedrība Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara

Diennakts vidējai gaisa temperatūrai paaugstinoties virs +15 grādiem, Latvijā pakāpeniski sākas meteoroloģiskā vasara, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra operatīvā informācija.

Sabiedrība Ceturtdien gaiss Latvijā iesils līdz +23 grādiem

Ceturtdien gaisa temperatūra Latvijā paaugstināsies līdz +20..+23 grādiem, vienīgi daļā piekrastes tā nepārsniegs +18 grādus, prognozē sinoptiķi.