4,28 promiles! Nostāvēt nevarošs vīrietis Ādažos nolemj pavizināties (+VIDEO)

Sabiedrība
16:53, 27.01.2021 0

Kāds vīrietis Ādažos rekordlielā reibumā izdomāja pavizināties ne pa tām nomaļākajām novada ielām un ceļiem. Par laimi braukšana līkločos nepalika nepamanīta un sekoja tūlītēja policijas iejaukšanās, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

 

Parastas darba dienas vidū Ādažu pašvaldības policisti sastapušies ar kādu “Mercedes” šoferi, par kuru iedzīvotāji bija ziņojuši neadekvāti veiktu manevru dēļ. Un vietējiem izrādījās taisnība.

Apturot auto vadītāju, bija jūtams, ka no viņa nāk alkoholam raksturīgā smaka, tāpēc uz notikuma vietu tika izsaukta ceļu policija. Šoferis pats gan līdz pēdējam vainu neatzina un mēģināja iestāstīt, ka notikusi kļūda. Kamēr tika gaidīti inspektori ar alkometru, uz vietas esošie likumsargi palūguši šoferi pārsēsties viņu mašīnā.

Bija acīmredzams, ka vīrietim ir grūtības nostāvēt kājās un šajā brīdī pagaisušas visas šaubas par šofera kondīciju. To pēc brīža apliecinājis arī pūtiens alkometrā, kas gan izdevās tikai ar kādu septīto reizi. Alkometrs uzrādīja 4,28 promiļu reibumu.

Smagas paģiras, tiesa un prāvi naudassodi ir tas, kas tagad sagaida šo 44 gadus veco šoferi, kurš nu jau “pelnīti” sevi var saukt par kājāmgājēju.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Lasiet arī