Rīgā veidojas sniega sanesumi un apledojums

Sabiedrība
VS.LV 11:52, 12.01.2021 0

Ap plkst.11.00 Rīgas domes Satiksmes departamenta diennakts ziemas dežūrposteņa novērojumi liecina, ka sniega sanesumi un apledojums šobrīd vairāk veidojas uz tiltiem un Daugavas labajā krastā, īpaši skarot Latgales priekšpilsētu un Ziemeļu rajonu. Tā paziņo Rīgas domes Satiksmes departaments.

 
Foto: LETA

Savukārt “Rīgas satiksme” dati liecina, ka pagaidām būtiski, sniegputeņa izraisīti, sabiedriskā transporta kustības kavējumi nav novēroti. Visa Satiksmes departamenta ziemas uzturēšanas tehnika turpina darbu pilnā apjomā – kopumā 50 tīrāmās un kaisāmās vienības.

Ap plkst.11.00 Daugavas labajā krastā veidojās vairāk nokrišņu nekā kreisajā, tādēļ aktīvākais sniega tīrīšanas un pretslīdes materiālu kaisīšanas darbs turpinās Ilūkstes ielā, A. Keldiša ielā, kā arī Nīcgales, Saharova, Deglava un Katlakalna ielās.

Lielāks sniega daudzums un transportlīdzekļu slīdēšana var veidoties Ziemeļu rajonā, tostarp Viestura prospektā, kā arī Ezermalas, Gaujas un Ķīšezera ielās. Lielāka apledojuma veidošanās pašlaik novērota uz tiltiem un pārvadiem, kur attiecīgi tiek veikta sniega tīrīšana un pretslīdes materiālu kaisīšana.

Lai arī kopumā ielu caurbraukšana pašlaik ir apmierinoša, ņemot vērā brāzmaino vēju, lokāls apledojums un sniega sanesumi var veidoties visā Rīgas teritorijā, tostarp Daugavas kreisajā krastā. Turklāt, sākoties intensīvai snigšanai un putenim, braukšanas apstākļi var strauji mainīties.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Ēka var sagrūt: Ogrē daudzīvokļu mājas iedzīvotājiem jāatstāj dzīvokļi

Ogrē Draudzības ielas 4 daudzīvokļu ēkas iedzīvotājiem nekavējoties jāatstāj dzīvokļi ēkas bīstamības dēļ, apstiprināja pašvaldībā.

Sabiedrība Maksas neatliekamās medicīniskās palīdzības pakalpojumi Latvijā pieaugs par 9%

Pērn mazāk nekā divas trešdaļas pacientu maksāja ārstiem, kuri ieradās viņu mājās.

Sabiedrība Lūdz CSDD viest skaidrību par mopēdiem līdzīgu braucamo lietošanu uz ietvēm

Rīgas dome lūgusi Ceļu satiksmes drošības direkcijai (CSDD) viest skaidrību par to, vai pa ietvēm patlaban braucošie mopēdiem līdzīgie braucamie patiešām ir elektrovelosipēdi, par kādiem tie tikuši reģistrēti.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu pieturvietu nojumju iegādei

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādei pašvaldības vajadzībām.

Ekonomika Rīgā sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus

Rīgas Apkaimju iedzīvotāju centrs no 22.aprīļa līdz 28. aprīlim sāks uzstādīt pirmos jauna dizaina ielu tirdzniecības moduļus pašvaldības iekārtotajās ielu tirdzniecības vietās.

Ekonomika Izsludina 210 miljonus eiro vērto Rīgas ielu uzturēšanas konkursu

Izsludināts atklāts konkurss par Rīgas transporta būvju ikdienas uzturēšanu no 2024.gada līdz 2029.gadam. Iepirkuma pretendenti piedāvājumus var iesniegt līdz 14.maija plkst.10.

Sabiedrība «Rīgas mežu» centrālo biroju plāno pārcelt uz Āgenskalnu

Pašvaldības SIA "Rīgas meži" biroju plānots pārcelt uz Āgenskalnā esošo bijušās Rīgas 14.vidusskolas ēku.