Rīgas domes deputāts Kossovičs paziņo, ka inficējies ar Covid-19

Sabiedrība
18:45, 01.12.2020 0

Rīgas domes deputāts, "Attīstībai/Par", "Progresīvie" frakcijas vadītājs Mārtiņš Kossovičs inficējies ar Covid-19, mikroblogošanas vietnē "Twitter" paziņojis pats politiķis .

 
Foto: LETA

"Šodien saņēmu ziņas, ka esmu saslimis ar Covid-19," vēsta Kossovičs. "Patlaban jūtos visai labi, esmu apzinājis draugus un kolēģus, klausu SPKC un ārstu norādījumiem. Iespēju robežās turpināšu attālināti strādāt Rīgas domē. Veiksmi un veselību jums un jūsu tuvajiem!"

Iepriekš ziņots, ka novembra vidū par došanos pašizolācijā paziņoja Rīgas mērs Mārtiņš Staķis. Viņš bija konstatējis, ka kontaktējies ar cilvēku, kas vēlāk saslimis ar Covid-19. Staķim gan pašam izdevās tikt cauri sveikā un viņam vīruss atklāts netika.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Saeimas komisijā vērtēs vēl vienu iniciatīvu par iecerēto skolu reformu

Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā trešdien, 8.maijā, vērtēs iedzīvotāju iniciatīvu par iecerēto skolu reformu.

Sabiedrība Rīkos Salacas upes krastu sakopšanas talku

Sestdien, 11.maijā, makšķerēšanas klubs "Salackrasti" rīkos talku, kurā plānots sakopt Salacas upes krastus.

Sabiedrība Otrdiena Latvijā gaidāma saulaina, taču ne pārāk silta

Otrdien lietus Latvijā būs mitējies un gaidāms saulains, taču ne pārāk silts laiks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība Ukrainas pilsoņiem piešķirtas četras stipendijas

Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) aprīlī piešķīris četras stipendijas radošo stipendiju programmā Ukrainas pilsoņiem 7200 eiro apmērā, aģentūru LETA informēja VKKF pārstāve Ilona Skuja.

Lasiet arī

Pasaule Sārts: Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara

Frontē Ukrainā gaidāma ļoti sarežģīta vasara, otrdien intervijā TV3 prognozēja NATO Stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors Jānis Sārts.

Pasaule Izraēlas armija veic «mērķētus triecienus» Rafahā

Izraēlas armija pirmdienas vakarā paziņoja par "mērķētu triecienu" sākšanu Rafahā pret palestīniešu kaujinieku grupējumu "Hamās".

Kultūra Ventspils teātra nams "Jūras vārti" svin radošuma 15 gadus (+VIDEO)

Kultūras centrs piedāvā koncertus, izrādes un izstādes.

Sabiedrība Otrdienas rītā iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte

Otrdienas rītā vilciena tehnisku iemeslu dēļ iespējama vilcienu atcelšana dzelzceļa posmā Saulkrasti-Skulte, tviterī informē AS "Pasažieru vilciens" pārstāvji.