FOTO. Publicētas šokējošas bildes no Kaimiņa izdegušā dzīvokļa

Sabiedrība
VS.LV 14:02, 03.02.2020 5

Internetā noplūdušas fotogrāfijas liecina, ka Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa dzīvoklī notikušais ugunsgrēks, visticamāk, tomēr nav izcēlies tā, kā pats tautas kalps to apgalvo. " (..) nepieļaujami un bīstami ir dzērumā smēķēt gultā," pauž portāls Pietiek.

 

Portāls raksta:

Pagājuši divi mēneši kopš brīža, kad bojā gandrīz gāja ne tikai pats klauns, bet arī dzīvoklī bijusī viņa „pasija”, kura bija kārtīgi saindējusies ar dūmiem. Un visu šo laiku daži mediji ir turpinājuši ar prieku un sajūsmu tiražēt žūpīgā klauna melus – kā ugunsgrēka iemesls esot „Ikea” pirkta lampiņa (sākumā „vainīga” bija adventes svece), kā viņš varonīgi cīnījies ar degošo „Dormeo” putu matraci, kurš degot kā traks. Nevienu pat nemulsina fakts par paklusām noslēgto vienošanos ar dzīvokļa īpašniekiem – neatklāt nekādus faktus par notikušo.

Šodien nododu publicēšanai dažas bildītes no manas kolekcijas, kuras pat visglupākajam artusfanam liks aizdomāties – nez kāpēc gan svecīte ir viena no retajiem priekšmetiem, kas izskatās galīgi uguns neskarta, nez kāpēc malu malās atrodas reibinošu dziru pudeles un nez kāpēc matracis nebūt neatrodas pie loga, pa kuru klauns to it kā esot mēģinājis izmest?

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (5)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Agresīvie autovadītāji Latvijā tiks sodīti ar dārgu apdrošināšanu (+VIDEO)

Ar huligānismu uz ceļa ir saskārušies lielais vairums Latvijas iedzīvotāju.

Sabiedrība Svētdien debesis pakāpeniski aizklās mākoņi

Nedēļas pēdējā dienā debesis virs Latvijas pakāpeniski aizklās mākoņi un kļūs par pāris grādiem vēsāks, prognozē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.

Sabiedrība KM: Saziņa latviešu valodā norisinās pēc būtības oficiālos gadījumos

Saziņa tikai vai pārsvarā latviešu valodā valstī pēc būtības norisinās oficiālos gadījumos - mācību iestādēs, valsts un pašvaldību iestādēs, darbā apspriežu un sanāksmju laikā, kā arī veselības aprūpes iestādēs, secināts Kultūras ministrijas (KM) sagatavotā Saliedētas un pilsoniski aktīvas sabiedrības attīstības plāna 2024.-2027.gadam projektā.

Sabiedrība Svētku diena būs silta, sausa un lielākoties saulaina

Valsts svētku diena Latvijā būs silta, sausa un lielākoties arī saulaina, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sagatavotā prognoze.

Lasiet arī