Četri vīrieši zaguši no dzīvokļiem dažādās Latvijas pilsētās

Sabiedrība
LETA 15:34, 19.11.2019 0

Par zādzībām no dzīvokļiem dažādās Latvijas pilsētās policija Daugavpilī aizturējusi četru personu grupu, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

 

Par zādzībām mēneša sākumā policijai ziņots no Rēzeknes, Jēkabpils, Salaspils un Rīgas. Savukārt aizdomās turamie aizturēti brīdī, kad pēc kārtējās zādzības pārvietojās uz Daugavpili. Aizturētie ir 1991., 1989., 2000. un 1995.gadā dzimuši vīrieši, kuri jau iepriekš bija nonākuši policijas redzes lokā saistībā ar analoģiskiem noziegumiem.

Veicot automašīnas apskati, policijas darbiniekiem izdevās atgūt daļu nozagto mantu. Izmeklēšanas laikā konstatēts, ka garnadži dzīvokļos iekļuva, atspiežot dzīvokļu logus. Apzagti tika dzīvokļi daudzdzīvokļu māju pirmajos stāvos. Saistībā ar katru zādzību ierosināts kriminālprocess.

Divām no personām ir piemērots drošības līdzeklis - policijas uzraudzība. Izmeklēšana turpinās, uzsvēra policijā.

Likumsargi atgādina, ka par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, dzīvoklī vai citā telpā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Pamanot aizdomīgas personas, kurās, iespējams, novēro mājokļus, policija aicina nekavējoties ziņot likumsargiem pa tālruni 110.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Sabiedrība Maznodrošinātas mājsaimniecības azbestu saturošu šīferi var nodot bez maksas

Vides aizsardzības un reģionālā attīstības ministrijas (VARAM) kampaņas "Ļauj vecajam azbesta jumtam aizbraukt!" laikā trūcīgas un maznodrošinātas mājsaimniecības var nodot azbestu saturošu šīferi bez maksas, informē VARAM Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Sabiedrība Nosaukta summa, kāda nepieciešama patvertņu izveidošanai

Latvijā patvertņu un vietu, kur patverties, atjaunošanai vai izveidošanai indikatīvi būtu nepieciešami kā minimums 98 679 900 eiro, liecina Iekšlietu ministrijas (IeM) ziņojuma projekts valdībai.

Sabiedrība Vecpils iedzīvotāji Kurzemē atceras kolhoza laikus (+VIDEO)

Pēteris Lācis izveidoja "Ziedu" par vadošo saimniecību.

Sabiedrība Izglītības nodrošināšana ukraiņu bēgļu bērniem varētu izmaksāt 2 miljonus eiro

Lai nodrošinātu mācības visiem ukraiņu bēgļu bērniem, no septembra līdz decembrim būs nepieciešami kopā 2 356 507 eiro, bet 2025.gadā - 4 316 027 eiro, liecina likumprojekts, ko Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) nodevusi saskaņošanai.

Lasiet arī

Interesanti fakti E-adreses lietotāju skaits Latvijā sasniedzis 200 000 iedzīvotāju

Saskaņā ar Valsts reģionālās attīstības aģentūras datiem, šī gada aprīlī e-adreses lietotāju skaits sasniedzis 200 000 fizisko personu.

Sabiedrība  Vārda brīvības ierobežojumi rada nelaimīgas sabiedrības

Svinot pasaules preses brīvības dienu, ko ik gadu atzīmē 3.maijā, eksperti aicina būt modriem un atcerēties, ka preses brīvībai ir būtiska loma iekļaujošas sabiedrības veidošanā un demokārtijas stiprināšanā.

Ekonomika «Viesmīlības nozare izmirst», pauž Latvijas Bāru asociācija (+VIDEO)

Valdība nevēlas "lieki" tērēties un apzināties, ka vietējie uzņēmumi ir viens no ekonomikas stūrakmeņiem.

Kriminālziņas Aiztur ārzemnieku par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem

Rīgā aizturēts ārzemnieks par 350 eiro kukuļa piedāvāšanu policistiem, informē Valsts policija.