• Monika,
  • Zilga,
  • Zilgma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Ukraiņi notriekuši visus Kijivai uzbrukušos krievu dronus

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 10:22, 06.10.2024


Ukraiņu karavīri notriekuši visus dronus, ko naktī uz svētdienu Krievija raidījusi uz Kijivu un tās piepilsētām, pavēstīja Kijivas pilsētas kara administrācijas vadītājs Serhijs Popko.



"Naktī ienaidnieks atkal izmantoja savus bezpilota lidaparātus pret Kijivu! Krievijas droni uz Ukrainas galvaspilsētu nāca viļņos un no dažādiem virzieniem. Gaisa trauksme pilsētā tika izsludināta trīs reizes un kopumā ilga vairāk nekā piecas stundas," paziņoja Popko.

Ukrainas pretgaisa aizsardzība notrieca visus dronus, kas tika pamanīti gaisa telpā virs Kijivas un tās piepilsētām, norādīja Popko, piebilstot, ka pagaidām nav ziņu par bojāgājušajiem.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Ušakovs ievēlēts par EP delegācijas ar Kaukāza valstīm vadītāju

Eiroparlamentārietis kļuvis par priekšsēdētāju delegācijai starpparlamentāro attiecību veicināšanai starp ES un Armēniju, Azerbaidžānu un Gruziju.

Pasaule «Politico»: ASV un Izraēla spriež par triecieniem Irānas objektiem

ASV un Izraēla pašlaik aktīvi apspriež soļus, ko spert, reaģējot uz Irānas uzbrukumiem Izraēlas teritorijai, un tie varētu ietvert triecienus Irānas objektiem Sīrijā un Jemenā, vēsta tīmekļa izdevums "Politico", atsaucoties uz Savienoto Valstu administrācijas pārstāvjiem.

Pasaule Gruzijas prezidente atsakās parakstīt likumprojektu pret LGBTQ propagandu

Gruzijas prezidente Salome Zurabišvili atteikusies parakstīt pretrunīgi vērtēto likumprojektu par ģimenes vērtībām, kuru kritiķi uzskata par tiešā veidā vērstu pret seksuālo minoritāšu tiesībām, trešdien paziņojušas amatpersonas.

Pasaule Argentīnas tiesa atļauj pārvest Maradonas mirstīgās atliekas uz mauzoleju

Tiesa Argentīnā otrdien atļāva pārvest leģendārā futbolista Djego Maradonas mirstīgās atliekas no kapsētas uz mauzoleju, kuru viņam paredzēts uzcelt Buenosairesas centrā.

Lasiet arī

Pasaule Krievija ziņo par 158 ukraiņu dronu notriekšanu

Krievija svētdien paziņojusi, ka tai naktī izdevies notriekt 158 ukraiņu dronus virs 15 apgabaliem, tai skaitā divus virs Maskavas un deviņus virs Maskavas apgabala.

Sabiedrība Plāno dronu lietošanā masveidā apmācīt valsts aizsardzības dienesta karavīrus

Nākotnē ir plānots masveidā mācīt valsts aizsardzības dienesta karavīriem lietot dronus, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" sacīja Nacionālo bruņoto spēku Gaisa spēku mācību centra komandieris, majors Modris Kairišs.

Ekonomika Latvija dronu koalīcijai arī 2025. gadā piešķirs 20 miljonus eiro

Latvija starptautiskajai dronu koalīcijai arī 2025. gadā, tāpat kā šogad, piešķirs 20 miljonus eiro, stiprinot Ukrainas bezpilota lidaparātu spējas.

Sabiedrība Ukraina saņems no Latvijas vēl ap 500 dronu

Aizsardzības ministrija Ukrainai piegādās nākamo dronu sūtījumu - apmēram 500 Latvijā ražotu dronu, liecina aizsardzības ministra Andra Sprūda (P) paziņojums tviterī.