• Antoņina,
  • Ņina,
  • Ninona,
  • Oksana
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievija naktī uz Ukrainu raidījusi 80 dronus

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 13:51, 27.10.2024


Krievija aizvadītajā naktī uzbrukusi Ukrainai ar 80 trieciendroniem "Shahed" un nenoteikta tipa bezpilota lidaparātiem, no kuriem līdz plkst. 9.30 pēc vietējā laika, kas vienāds ar Latvijas laiku, desmit apgabalos notriekts 41 lidaparāts, svētdien paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.



"Lielākā daļa ienaidnieka bezpilota lidaparātu tika notriekti Odesas un Kijevas apgabalos," teikts ikrīta biļetenā.

Tajā piebilsts, ka vēl 32 bezpilota lidaparātu "lokācija pazaudēta", un viens "aizlidoja Baltkrievijas virzienā".

Gaisa trauksme Kijivā svētdienas vakarā ilga aptuveni trīsarpus stundas, un Ukrainas galvaspilsētas apkaimē tika notriekti aptuveni 10 droni, iepriekš paziņoja pilsētas militārā administrācija. Kijivas apgabalā dronu atlūzas nodarījušas postījumus privātmājai un diviem automobiļiem.

Sumu apgabalā naktī trieciendroni uzbruka kritiskās infrastruktūras enerģētikas objektiem Romnu rajonā, uzbrukuma sekas tiek precizētas, pavēstīja apgabala militārā administrācija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Lietuvā notiek Seima vēlēšanu otrā kārta

Lietuvā svētdien notiek Seima vēlēšanu otrā kārta, kurā tiks ievēlēti 63 deputāti vienmandāta apgabalos.

Pasaule Slaidiņš skaidro, kāpēc ukraiņi uzbrūk Krievijas spirta rūpnīcām

“Ukraiņi atkal “ieplēsuši” pa divām Krievijas spirta rūpnīcām,” TV24 raidījumā “Aktuālais par karadarbību Ukrainā” stāsta Jānis Slaidiņš, NBS majors, Zemessardzes štāba virsnieks. Par to raksta LA.LV.

Pasaule Gruzijas parlamenta vēlēšanās vadībā prokrieviskā partija

Gruzijas opozīcijas partijas paziņojušas par parlamenta vēlēšanu rezultātu neatzīšanu pēc Centrālās vēlēšanu komisijas paziņojuma, ka pēc aptuveni 72% balsu saskatīšanas valdošā partija "Gruzijas sapnis" atrodas vadībā ar 53% balsu.

Pasaule Masks ziedojis Trampa kampaņai aptuveni 119 miljonus dolāru

Tehnoloģiju magnāts miljardieris Īlons Masks ziedojis jau aptuveni 119 miljonus ASV dolāru (110 miljonus eiro) republikāņu kandidāta, eksprezidenta Donalda Trampa vēlēšanu kampaņai.

Lasiet arī

Sabiedrība Mācoties no drona incidenta, AM apņēmusies turpmāk ātrāk apziņot sabiedrību

Kopš 7.septembra incidenta, kad Latvijas gaisa telpā ielidoja un Rēzeknes novada Gaigalavas pagastā nogāzās Krievijas militārais drons, aizsardzības nozare ir veikusi konkrētus uzlabojumus visos Latvijas gaisa telpas uzraudzības līmeņos, kā arī izstrādājusi mehānismu ātrākai un precīzākai sabiedrības un plašsaziņas līdzekļu apziņošanai līdzīgās apdraudējuma situācijās, aģentūru LETA informēja Aizsardzības ministrijā (AM).

Pasaule Ukraiņi notriekuši visus Kijivai uzbrukušos krievu dronus

Ukraiņu karavīri notriekuši visus dronus, ko naktī uz svētdienu Krievija raidījusi uz Kijivu un tās piepilsētām, pavēstīja Kijivas pilsētas kara administrācijas vadītājs Serhijs Popko.

Sabiedrība Robežsardzes pretdronu iekārtas, visticamāk, nevarētu stāties pretī «šahedam»

Valsts robežsardzes (VRS) rīcībā esošās pretdronu iekārtas, visticamāk, nebūtu varējušas stāties pretī Krievijas "Shahed" tipa dronam, kas septembra sākumā ielidoja Latvijas gaisa telpā un nokrita ap 100 kilometrus no robežas, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" sacīja iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis (JV).

Sabiedrība NBS virsnieks par komunikācijas kļūdām drona incidentā: Mēs mācāmies

Nacionālie bruņotie spēki (NBS) mācās no komunikācijas kļūdām nesenā Krievijas militārā drona incidenta laikā, piektdien intervijā Latvijas Radio pauda NBS Apvienotā štāba Informācijas analīzes un vadības departamenta priekšnieks, pulkvedis Māris Tūtins.