• Gundega,
  • Terēze
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Gruzijā ieradusies sankcijām pakļautā Lavrova meita. Ko viņa tur darīs?

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 11:40, 20.05.2023


Krievijas ārlietu ministra Sergeja Lavrova meita Jekaterina Vinokurova un viņas vīrs uzņēmējs Aleksandrs Vinokurovs, kuriem ir noteiktas Rietumvalstu sankcijas, ieradušies Gruzijā uz Vinokurova brāļa kāzām, ziņoja Gruzijas telekanāls "Mtavari Arhi".



Vinokurova brāļa laulība reģistrēta ceturtdien Tbilisi, savukārt piektdien spa kompleksā "Kvareli Lake Resort", kas atrodas Kahetijas pilsētā Kvareli, bija paredzētas kāzu svinības, vēstīja telekanāls. Svinētājiem noīrēts viss komplekss, citu viesu tajā pašlaik neesot.

Savukārt "Kvareli Lake Resort" apgalvoja, ka šīs ziņas neatbilstot patiesībai.

"Viesi ar Lavrova uzvārdu mums nav fiksēti ne tagad, ne agrāk," sacīts spa kompleksa paziņojumā. Tajā arī teikts, ka "diemžēl ar plašsaziņas līdzekļu starpniecību tiek izplatīta informācija, kas neatbilst patiesībai".

Tomēr Lavrova meitas uzvārds ir nevis Lavrova, bet Vinokurova.

Gruzijas iekšlietu ministrs Vahtangs Gomelauri un valdošās partijas "Gruzijas sapnis" pārstāvji nav komentējuši ziņas par Lavrova meitas un viņas vīra ierašanos Gruzijā.

Jau vēstīts, ka Krievijas prezidents Vladimirs Putins 10.maijā parakstīja dekrētu, kas paredz atjaunot 2019.gadā apturēto gaisa satiksmi ar Gruziju, kā arī atcelt vīzu režīmu Gruzijas pilsoņiem. Tūlīt pēc tam Krievijas Ārlietu ministrija paziņoja, ka atceļ 2019.gadā izsludināto ieteikumu Krievijas pilsoņiem neceļot uz Gruziju.

Piektdien Tbilisi notika protesti pret aviosatiksmes atsākšanu ar Krieviju.

Pagājušajā gadā Gruzija iesniedza pieteikumu dalībai Eiropas Savienībā. Eiropas Komisija norādīja, ka pirms kandidātvalsts statusa piešķiršanas tai jāīsteno reformas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Andora nosaka katalāņu valodas zināšanu prasību tur dzīvojošiem ārzemniekiem

Nelielā Pireneju valsts Andora ceturtdien pieņēma likumu, kas nosaka valstī dzīvojošajiem ārzemniekiem prasību zināt katalāņu valodu vismaz minimālā līmenī.

Pasaule Zelenskis aicina investēt Ukrainas aizsardzibas rūpniecībā

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis ceturtdien savā vakara videouzrunā paziņoja, ka vēlas Ukrainas aizsardzības rūpniecības paplašināšanu ar Rietumu investīciju palīdzību.

Pasaule Makrons: «Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt»

Francijas prezidents Emanuels Makrons ceturtdien aicinājis Eiropu stāties pretī problēmām mainīgajā pasaulē un brīdinājis, ka "mūsu Eiropa šodien ir mirstīga un tā var nomirt".

Pasaule Nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni

Parīzē naktī uz ceturtdienu nogāzušies Mulenrūžas vējdzirnavu spārni, par laimi, nevienu cilvēku neievainojot, paziņojis Francijas galvaspilsētas ugunsdzēsības dienests.

Lasiet arī

Pasaule Gruzijas prezidente: notikumi Kalnu Karabahā mainīs Kaukāza nākotni

Gruzijas prezidente Salome Zurabišvili pirmdien vizītes laikā Igaunijā paziņoja, ka pēdējās nedēļas notikumi saistībā ar Kalnu Karabahu mainīs visa Kaukāza nākotni, otrdien vēsta Igaunijas sabiedriskā televīzija.

Pasaule Gruzijas separātiskajos reģionos palicis mazāk Krievijas karavīru

Eiropas Savienības (ES) novērotāju misija pamanījusi, ka Krievijas kontrolētajos separātiskajos Gruzijas reģionos Dienvidosetijā un Abhāzijā palicis mazāk Krievijas karavīru, pavēstīja misijas vadītājs Dimitrijs Karabalis.

Pasaule Gruzijas prezidente: Lavrova ģimenes locekļu kāzas valstī nenotiks!

Krievijas ārlietu ministra Sergeja Lavrova ģimenes locekļu kāzas Gruzijā nenotiks, sestdien paziņoja Gruzijas prezidente Salome Zurabišvili, vienlaikus aicinot gruzīnus boikotēt lidsabiedrību "Georgian Airways", kura atsākusi reisus ar Krieviju.

Pasaule ES brīdina Gruziju nepieņemt «ārvalstu aģentu» likumu

Eiropas Savienības (ES) augstais pārstāvis ārējās un drošības politikas jautājumos Žuzeps Borels otrdien brīdināja Gruziju, ka likuma par "ārvalstu aģentiem" pieņemšana būtu pretrunā ES vērtībām un standartiem.