• Fanija,
  • Vēsma
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Krievija atkal uzbrukusi Kijivai ar droniem

Teksta izmērs Aa Aa
Pasaule
LETA 07:36, 08.05.2023


Krievija naktī uz pirmdienu atkal uzbrukusi Ukrainas galvaspilsētai ar bezpilota lidaparātiem, ievainojot vairākus cilvēkus.


facebook.com/GeneralStaff.ua
Foto: Facebook

Ukrainas pretgaisa aizsardzības spēki naktī iznīcināja vairāk nekā 30 Krievijas bezpilota lidaparātus "Shahed", kas uzbruka Kijivai, vietnē "Telegram" pavēstīja Kijivas kara administrācijas priekšnieks Serhijs Popko.

Svētdienas vakarā Ukrainā, galvenokārt dienvidu un centrālajos apgabalos, tika izsludināta gaisa trauksme.

Odesā gaisa uzlidojuma laikā nogranda sprādziens un izcēlās ugunsgrēks. Krievija apšaudīja Odesas apgabalu ar raķetēm no stratēģiskajiem bumbvedējiem. Uzbrukumu mērķis bija pārtikas uzņēmuma noliktava un atpūtas zona Melnās jūras piekrastē, sociālajā tīklā "Facebook" ziņoja Ukrainas armija.

Kijivā un reģionā darbojās pretgaisa aizsardzība. Arī galvaspilsētā nogranda vairāki sprādzieni.

Kijivas mērs Vitālijs Kličko pavēstīja, ka Kijivā, bezpilota lidaparātu atlūzām nogāžoties uz mājām un brauktuves, ievainoti pieci cilvēki. Informācija par bojāgājušajiem un ievainotajiem vēl tiek apstiprināta.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Polijas prezidents Duda neformāli ticies ar Trampu Ņujorkā

Polijas prezidents Andžejs Duda trešdienas vakarā Ņujorkā "privātā vizītē" tikās ar bijušo ASV prezidentu Donaldu Trampu.

Pasaule Francijā konfiscēta Ludmilas Putinas vīra villa

Francijas varas iestādes ir konfiscējušas villu, kas pieder Vladimira Putina bijušās sievas Ludmilas Putinas tagadējam vīram - Krievijas uzņēmējam Artūram Očeretnijam, ziņoja Francijas preses izdevums "Challenges".

Pasaule Gruzijas parlaments pirmajā lasījumā apstiprina likumu par ārvalstu ietekmi

Gruzijas parlaments trešdien pirmajā lasījumā apstiprināja likumprojektu par ārvalstu ietekmi, kas izraisījis plašus ielu protestus.

Pasaule Vairāk nekā 70 Krievijas pilsoņu turpina darbu Eiropas Padomē

Šodien tieslietu ministre Inese Lībiņa-Egnere Strasbūrā, Francijā, tiekoties ar Eiropas Padomes ģenerālsekretāri Mariju Pejčinoviču Buriču, uzsvēra nepieciešamību steidzami ar tiesiskiem risinājumiem novērst Eiropas Padomes darbinieku - Krievijas pilsoņu - turpmāku atrašanos organizācijā divus gadus pēc Krievijas izslēgšanas no Eiropas Padomes.

Lasiet arī

Pasaule Ukraiņi atvaira Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos

Ukrainas armija turpina atvairīt Krievijas karaspēka uzbrukumus piecos virzienos, pirmdien pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs, norādot, ka iebrucēji pastiprinājuši centienus pārraut aizsardzību Novopavļivkas virzienā, kur veikti 16 uzbrukumi.

Pasaule Eksperts: Krievija pašlaik Ukrainā gūst taktiskus, nevis stratēģiskus panākumus

Krievija pašlaik Ukrainā gūst taktiskus, nevis stratēģiskus panākumus, šādu vērtējumu šorīt TV3 pauda Zemessardzes štāba virsnieks, majors Jānis Slaidiņš.

Pasaule Ukraiņi notriekuši visus desmit krievu lidrobotus

Ukraiņu karavīri notriekuši visus desmit lidrobotus "Shahed", ko naktī uz svētdienu uz Ukrainu raidīja Krievija, paziņoja Ukrainas Gaisa spēki.

Ekonomika Ukrainas uzņēmēji stāstīs Latvijai, kā viņi palīdz armijai (+VIDEO)

Jaunuzņēmumu loma kara apstākļos izrādījās ļoti būtiska.