Pakistānā nogāzusies pasažieru lidmašīna ar vairāk nekā 100 cilvēkiem

Pasaule
VS.LV 17:14, 22.05.2020 0

Pasažieru lidmašīna "Airbus A320" ar vairāk nekā 100 cilvēkiem piektdien nogāzusies dzīvojamā rajonā Pakistānas pilsētā Karāči, ziņo valsts aviācijas aģentūra.

 
Foto:

Aviokompānijas "Pakistan International Airlines" lidmašīna bija ceļā no Pakistānas pilsētas Lahoras un tai bija jānolaižas Džinnas starptautiskajā lidostā Karāči, ziņo amatpersonas.

Nacionālajā televīzijā pārraidītajos attēlos redzami biezi melnu dūmu mākoņi no lidmašīnas avārijas vietas dzīvojamā rajonā.

"Lidmašīna nogāzusies Karāči. Mēs mēģinām apstiprināt pasažieru skaitu, taču sākotnējais skaits ir 99 pasažieri un astoņi apkalpes locekļi," pavēstīja aviācijas aģentūras preses pārstāvis Abduls Satars Hohars.

Notikuma vietā ieradušies ārkārtas dienesti.

Pēc aculiecinieku teiktā, lidmašīna mēģinājusi divas vai trīs reizes nolaisties, pirms nogāzusies dzīvojamā rajonā līdzās lidostai. Rajons ir nabadzīgs un blīvi apdzīvots.

Kā pavēstīja kāds vietējais iedzīvotājs, viņš redzēja, ka lidmašīna veikusi loku vismaz trīs reizes un tad nogāzusies uz vairākām mājām.

Rajonu noslēgusi policija un armija.

Katastrofa notikusi tikai dažas dienas pēc tam, kad Pakistāna atļāva atsākt komerclidojumus, kas bija pārtraukti sakarā ar ierobežojumiem koronavīrusa pandēmijas dēļ.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Pasaule Dronu uzbrukumi izraisa desmitiem sprādzienu Krimā un Novorosijskā

Krievijas okupētā Krimas pussala un Krasnodaras novada Novorosijskas pilsēta naktī uz piektdienu tika pakļautas bezpilota lidaparātu un jūras dronu uzbrukumiem, kas izraisīja desmitiem sprādzienu.

Pasaule Kijiva: Izjaukts krievu plāns maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskā

Ukrainas karavīri izjaukuši Krievijas karaspēka plānu Harkivas apgabalā maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskas pilsētas teritorijā un tur nostiprināties, aizstāvjiem turpinot pildīt kaujas uzdevumus pilsētas ziemeļu daļā un turot pretinieku uguns kontrolē, pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pasaule Armēnija un Azerbaidžāna vienojas par strīdīgajiem robežas posmiem

Armēnija un Azerbaidžāna panākušas vienošanos par strīdīgajiem robežas posmiem, kas ir solis ceļā uz attiecību normalizēšanu.

Lasiet arī