Bijušais bokseris atzinies, ka pastrādājis 93 slepkavības (+VIDEO)

Pasaule
LETA 11:47, 07.10.2019 0

79 gadus vecais Semjuels Litls nogalinājis vismaz 50 cilvēkus, līdz ar to viņš uzskatāms par ASV visvairāk cilvēku nogalinājušo sērijveida slepkavu, svētdien pavēstīja Federālais Izmeklēšanas birojs (FIB).

 

Litls atzinies, ka laikā no 1970. līdz 2005.gadam pastrādājis 93 slepkavības. Vairums noslepkavoto ir sievietes.

Kaut arī izmeklētāji apstiprinājuši viņa līdzdalību 50 slepkavībās, viņi uzskata, ka Litla atzīšanās ir ticamas.

FIB izveidojis tīmekļa vietni, kurā redzami video ar Litla atmiņām par neidentificētām slepkavībām, kā arī Litla zīmētās cilvēku skices, kurus, kā apgalvo Litls, viņš nogalinājis.

"Daudzu upuru nāves gadījumi sākotnēji tika skaidroti kā pārdozēšana vai arī atzīts, ka tie bijuši negadījuma rakstura, vai arī, ka iemesls nav zināms. Daži līķi nav atrasti," FIB norādīja mājaslapā.

Litlam 2014.gadā tika piespriests mūža ieslodzījums, kad viņš bija notiesāts par trim slepkavībām.

"Kaut arī viņš jau ir cietumā, FIB uzskata, ka ir svarīgi panākt taisnīgumu katram upurim - slēgt visas iespējamās lietas," pavēstīja FIB.

Bijušais bokseris, kurš ir pazīstams arī kā Semjuels Makdauels, pirmo reizi tika aizturēts 2012.gadā Kentuki bezpajumtnieku patversmē un izdots Kalifornijai narkotiku lietā.

Jau Kalifornijā, pateicoties DNS paraugiem, viņš tika sasaistīts ar trim agrāko gadu neatrisinātām lietām, un rezultātā viņš 2014.gadā tika notiesāts par trīs sieviešu slepkavībām Losandželosā no 1987. līdz 1989.gadam.

Visas trīs bija piekautas un nožņaugtas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Katalonijā pirmstermiņa vēlēšanās uzvar sociālisti

Svētdien notikušajās Katalonijas pirmstermiņa vēlēšanās uzvarējuši Spānijas premjerministra Pedro Sančesa pārstāvētie sociālisti.

Pasaule Lietuvas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā sacentīsies Nausēda un Šimonīte

Lietuvas prezidenta vēlēšanu otrajā kārtā pēc divām nedēļām sacentīsies pašreizējais valsts galva Gitans Nausēda un premjerministre Ingrīda Šimonīte no valdošajā koalīcijā ietilpstošās konservatīvās partijas "Tēvzemes savienība - Lietuvas kristīgie demokrāti", liecina svētdien notikušās pirmās kārtas provizoriskie rezultāti.

Pasaule Avena advokāts par sankciju atcelšanu: «Spriedums ir pilnīgi iznīcinošs»

Lai arī Latvija iesniegusi lūgumu Eiropas Savienības (ES) Juridiskajam dienestam iesniegt apelāciju par ES sankciju atcelšanu miljardieriem Pjotram Avenam un Mihailam Fridmanam, Avena pārstāvis advokāts Jānis Kārkliņš uzskata, ka apelācijas nebūs.

Pasaule Ukrainas droni uzbrukuši naftas pārstrādes rūpnīcai Volgogradā

Ukrainas droni naktī uz svētdienu Krievijā uzbrukuši naftas pārstrādes rūpnīcai, naftas bāzei un metalurģijas kombinātam, aģentūrai UNN pavētstīja avots Ukrainas Aizsardzības ministrijas Galvenajā izlūkošanas pārvaldē (HUR).

Lasiet arī

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Sabiedrība Mirusi bijusī LIVA direktore Laima Grebska

Piektdien, 10.maijā mirusi Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas ilggadējā direktore, bijusī Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidente Laima Grebska, informēja Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolā.

Interesanti fakti Dzimstība Latvijā joprojām ir vairāk nekā uz pusi zemāka par mirstību

Šī gada pirmajos trīs mēnešos dzimstības lejupslīde turpinās, un reģistrēti 3154 jaundzimušie - par 267 jeb 7,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, kad piedzima 3421 bērns, liecina Centrālās statistikas pārvaldes provizoriskie dati.

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.