Noticis sprādziens iepirkšanās centrā ASV; daudz ievainoto (+VIDEO)

Pasaule
VS.LV 20:51, 06.07.2019 0

Spēcīgā gāzes sprādzienā, kas sestdien satricinājis iepirkšanās centru ASV Floridas štata Planteišenas pilsētā, aptuveni 50 kilometrus uz ziemeļiem no Maiami, cietuši vismaz 22 cilvēki, bet neviena ievainotā stāvoklis nav kritisks, paziņojusi policija.

 

Pilsētas ugunsdzēsības dienesta pārstāvis norādījis, ka sprādziena cēlonis vēl nav līdz galam noskaidrots, bet gruvešos atrastas pārrautas gāzes caurules.

Planteišenas iedzīvotāji vietējam telekanālam WPLG stāstījuši, ka sprādziens bijis sajūtams un dzirdams vairāku kilometru attālumā.

Kā paziņojusi policija, slēgta iela, kas ved gar iepirkšanās centru, kā arī tuvējie biroji un veikali. Cilvēki aicināti netuvoties šim rajonam.

Medijos ievietotajos videoierakstos un fotoattēlos redzams sprādziena izpostītās ēkas daļas karkass un apmēram simts metru joslā izkaisītas būvkonstrukciju atlūzas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Pasaule Baltkrievija vēršas pret opozīcijas aktīvistiem, konfiscējot viņu īpašumus

Baltkrievijas varas iestādes ceturtdien paziņoja, ka veikušas reidus un konfiscējušas nekustamos īpašumus, kas pieder 104 opozīcijas aktīvistiem, kuri aizbēguši no valsts.

Pasaule Dronu uzbrukumi izraisa desmitiem sprādzienu Krimā un Novorosijskā

Krievijas okupētā Krimas pussala un Krasnodaras novada Novorosijskas pilsēta naktī uz piektdienu tika pakļautas bezpilota lidaparātu un jūras dronu uzbrukumiem, kas izraisīja desmitiem sprādzienu.

Pasaule Kijiva: Izjaukts krievu plāns maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskā

Ukrainas karavīri izjaukuši Krievijas karaspēka plānu Harkivas apgabalā maksimāli dziļi iespiesties Vovčanskas pilsētas teritorijā un tur nostiprināties, aizstāvjiem turpinot pildīt kaujas uzdevumus pilsētas ziemeļu daļā un turot pretinieku uguns kontrolē, pavēstīja Ukrainas armijas ģenerālštābs.

Pasaule Armēnija un Azerbaidžāna vienojas par strīdīgajiem robežas posmiem

Armēnija un Azerbaidžāna panākušas vienošanos par strīdīgajiem robežas posmiem, kas ir solis ceļā uz attiecību normalizēšanu.

Lasiet arī

Veselība Aptauja: Ceturtā daļa iedzīvotāju preventīvi nerūpējas par savu veselību

Katrs ceturtais Latvijas iedzīvotājs par savu veselību ikdienā drīzāk nerūpējas vai nerūpējas vispār, savukārt vairāk nekā puse jeb 56% tai pievērš zināmu uzmanību, tomēr dara to neregulāri, liecina jaunākā Veselības indeksa pētījuma dati.

Veselība Neļauj sāpēm apturēt vasaras baudīšanu

Aiz logiem beidzot iestājusies vasara, kas tā vien mudina spert kāju svaigā gaisā un skriet dažādos piedzīvojumos. Tādos brīžos nedrīkst pieļaut, ka sāpes kājās to liedz. Diemžēl vēnu varikoze var radīt nepatīkamas sāpes, neļaujot pilnvērtīgi atdoties siltajam laikam un doties piedzīvojumos.

Interesanti fakti Valdība lems par 87 personu uzņemšanu Latvijas pilsonībā

Valdība nākamnedēļ lems par 87 personu, tostarp viena nepilngadīga bērna, uzņemšanu Latvijas pilsonībā.

Pasaule Zelenskis: Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā var būt tikai pirmais vilnis

Krievijas ofensīva Harkivas apgabalā šomēnes var būt tikai tās uzbrukumu "pirmais vilnis" un Krievijas armijai varētu būt mērķis ieņemt Harkivu, piektdien intervijā ziņu aģentūrai AFP brīdināja Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis.