TV3 skatītājiem piedāvā jaunu krimināldrāmu «Rīgas vārti»

Kultūra
VS.LV 15:01, 30.01.2023 0

No 2. februāra kanālā TV3 katru ceturtdienu plkst. 22.05 būs iespēja vērot spraigo dzīves drāmu ar krimināliem elementiem “Rīgas vārti”. Spilgtais Latvijas un Lietuvas aktieru ansamblis, negaidīti sižeta pavērsieni un daudzveidīgās filmēšanas lokācijas visās Baltijas valstīs ļaus ieskatīties kriminālās pasaules aizkulisēs.

 

Seriāla galveno varoni Eriku, ko atveido Lietuvas uzlecošā zvaigzne Mants Zemļecks, pamatīgi nomocījusi dzīve viņa tēva – ietekmīga miljonāra – paspārnē, un viņš pieņem izaicinājumu izlauzties no vienmuļās ikdienas, iesaistoties bīstamajā narkotiku tirgus pasaulē, kur viņam jālavierē starp likuma sargu un starptautisku kriminālu grupējumu attiecībām.

Kad Eriks pārņem noziedzīgo afēru azarts, viņš nolemj apiet savus sākotnējos partnerus, lai kļūtu par vēl nozīmīgāku spēlētāju bīstamajā biznesā. Pārdrošais solis viņu nostādīs vēl sarežģītākā situācijā, taču atpakaļceļa var arī vairs nebūt.

“Rīgas vārti” 11 epizožu garumā skatītājus vedīs līdzi Erika un viņa sabiedroto cīņai par varu, naudu, mīlestību un izdzīvošanu. Lai arī apstākļi ir mainījušies, galvenais varonis, tāpat kā iepriekš, izaicinoši turpina savas dzīves jēgas meklējumus, kā arī mēģina orientēties savu vērtību pasaulē.

Seriāla sižetu iedzīvina iespaidīgs Latvijas un Lietuvas aktieru ansamblis. No Latvijas tajā piedalās Jēkabs Reinis, Lelde Dreimane, Dārta Daneviča, Edgars Ozoliņš, Ivars Puga, Anete Krasovska, Dārta Dejus, Zane Burnicka, Vitālijs Jakovļevs un citi. Seriālā aktieris Ivars Kalniņš attēlo ietekmīgas mafijas ģimenes galvu.

“Seriālā piedalās lielisks aktieru sastāvs no Lietuvas un Latvijas – cilvēki, ar kuriem es labprāt esmu strādājis un darīšu to turpmāk. “Rīgas vārti” sižets par kriminālo pasauli ir dažādas asociācijas raisošs un režisors kopā ar aktieriem radīja atmosfēru un iedzīvināja sižetu, lai iepriecinātu skatītāju,” pastāstīja Ivars Kalniņš.

Filmēšanas lokāciju daudzveidība nodrošinās seriāla autentisko noskaņu, ļaujot skatītājam ceļot līdzi seriāla varoņiem uz Rīgu, Viļņu un Tallinu.

Dzīves drāmu ar krimināliem elementiem veido Latvijas sabiedrībā iemīļoto seriālu “Viņas melo labāk”, “Tunelis” un “Nemīlētie” producenti Audrjus Janušausks un Rimvids Martinaitis. Režisors - Ričards Vitkaitis.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Kuldīgas mākslinieces Sabīnes Verneres darbi tika novērtēti Vīnē (+VIDEO)

Verneres darbi ir izteikti jutekliski, emocionāli un estētiski pievilcīgi.

Kultūra «Emmy» ceremonijā triumfē «Shogun» un «Hacks»

"Emmy" balvu pasniegšanas ceremonijā svētdien Losandželosā labāko seriālu godalgas saņēma seriāli "Shogun" ("Sjoguns") un "Hacks" ("Padomi").

Kultūra Piedzīvojumu filma «Banāns upē» dodas Latvijas tūrē

Stāsta centrā ir jauns vīrietis, kurš mēģina sadraudzēties ar savas draudzenes trīspadsmit gadus veco dēlu.

Kultūra «Autobuss debesīs» ieraksta jaunu singlu un gatavojas 25 gadu jubilejam (+VIDEO)

"Tagad, gatavojoties tūrei un jaunajam albumam, sapratām, ka dziesma ir īsta pērlīte".

Lasiet arī

Veselība Abu Meri vēlas pamata vakcīnas noteikt par obligātām

Latvijā būtu nepieciešams stingrāk ierobežot par vakcināciju izplatīto dezinformāciju, šodien preses konferencē pēc Imunizācijas valsts padomes sēdes pauda veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Ekonomika LVM ražošanas kompleksu eksperti atzinīgi novērtēja (+VIDEO)

No koka būvētās ēkas gadu desmitiem sevī droši noglabā klimatam nevēlamo CO2.

Sabiedrība Piektdien Latvijā gaisa temperatūra paaugstināsies līdz +18..+23 grādiem

Piektdien naktī un no rīta daudzviet Latvijā veidosies migla un apmāksies debesis, prognozē sinoptiķi.

Ekonomika RB Rail: Rail Baltica pamattrases izbūvi varētu sākt līdz šī gada beigām

Latvijā turpinās sagatavošanās darbi, lai līdz šī gada beigām sāktu dzelzceļa projekta "Rail Baltica" pamattrases izbūvi dienvidu posmā, informē AS "RB Rail" pārstāvji.