Ventspils 2.vidusskolā pašlaik klātienē mācās tikai 1.-4.klase

Kultūra
LETA 15:12, 17.09.2021 1

Ventspils 2.vidusskolā pašlaik klātienē mācās tikai 1.-4.klase, jo pārējie skolēni atklāto Covid-19 gadījumu dēļ atrodas karantīnā, preses konferencē atklāja pilsētas domes priekšsēdētājs Jānis Vītoliņš ("Latvijai un Ventspilij").

 
Foto: LETA

Politiķis atzina, ka visi bija ļoti cerīgi 1.septembrī, kad sākās mācības klātienē.

"Diemžēl mums ir zināmas problēmas vairākās skolās. Vissarežģītākā situācija ir 2.vidusskolā, kur mēs pagājušajā piektdienā bijām spiesti pārtraukt klātienes mācības lielajām klasēm, sākot no 5.klases," informēja domes priekšsēdētājs.

Līdz ar to pašlaik skolā klātienē mācās tikai 1.-4.klases skolēni. Savukārt pārējie mācības klātienē varētu atsākt nākamnedēļ.

Vītoliņš cer, situācija izglītības iestādē stabilizēsies, mudinot sabiedrību vakcinēties pret Covid-19 un vienlaikus uzsverot, ka tā ir brīvprātīga izvēle.

Jau ziņots, ka Ventspilī šonedēļ, salīdzinot ar pagājušo nedēļu, dubultojies ar Covid-19 sasirgušo kontaktpersonu skaits izglītības iestādēs.

Šīs nedēļas sākumā izglītības iestādēs bija noteiktas 394 kontaktpersonas - audzēkņi, pedagogi, tehniskie darbinieki. Kontaktpersonu skaits, salīdzinājumā ar iepriekšējo nedēļu, ir dubultojies - pirms nedēļas tie bija 196 cilvēki, bet nedēļas laikā kontaktpersonas statuss noteikts vēl 198.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Pārdaugavas nākotnes forumā definēs kultūras dzīves attīstību

Pārdaugavas nākotnes forumā plāno definēt Rīgas kreisā krasta kultūras dzīves attīstību, informē "Pārdaugavas kultūras apvienība".

Kultūra 44 gadus vecais reperis Ozols: «‎Šī filma ir kā vēlviens foršs atskats» (VIDEO)

Koncerta ierakstīšana, aizkulises un viss pēcapstrādes process bija liels notikums.

Kultūra Bīskaps: Jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies

Ar nožēlu jāatzīst, ka daudzu, sevišķi jaunu cilvēku vērtību sistēma ir degradējusies, sestdien Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinīgajā dievkalpojumā Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrālē sacīja Rēzeknes-Aglonas diecēzes bīskaps Jānis Bulis.

Kultūra Dziedāja Palū: «Tas ir stāsts par to, kas notiek sievietes prātā» (+VIDEO)

Palū ar ievērojamiem sasniegumiem piedalījusies šovā “Lietuvas balsas”, nokļūstot populārās lietuviešu dziedātājas Monikas Liu komandā.

Lasiet arī

Kultūra Policija: Eirovīzijas faniem nav jāraizējas par drošības situāciju Malmē

Eirovīzijas dziesmu konkursa faniem nevajadzētu bažīties par drošību Malmē, lai gan saspīlējums sabiedrībā ir liels saistībā ar karu Gazas joslā, paziņojusi Zviedrijas Policijas pārvalde.

Ekonomika Vidzemes plānošanas reģions attīstīs ekonomiku kopā ar Augstskolu (+VIDEO)

Noteikti septiņi viedās specializācijas prioritārie tautsaimniecības sektori.

Pasaule ETP aicina ES diplomātus nepiedalīties Putina inaugurācijā

Nevienam no Krievijā akreditētajiem Eiropas Savienības (ES) un tās dalībvalstu diplomātiskajiem pārstāvjiem nevajadzētu piedalīties šodien gaidāmajā Krievijas režīma līdera Vladimira Putina inaugurācijas ceremonijā, vēstulē ES augstajam pārstāvim ārpolitikā un drošības politikā Žuzepam Borelam aicinājusi Eiropas Parlamenta Eiropas Tautas partijas (ETP) frakcija.