Rēzeknē par 178 000 eiro būvē skeitparku

Kultūra
LETA 18:42, 05.04.2021 0

Kultūras un atpūtas parkā Rēzeknē sākta 178 000 eiro vērta monolīta betona skeitparka būvniecība, rekonstruējot līdzšinējo koka skeitparku, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldībā.

 
Foto: LETA

Skeitparka betonētās daļas platība būs 686 kvadrātmetri. Pašvaldības Pilsētvides un attīstības pārvaldes projektu vadītāja Krista Freiberga skaidroja, ka skeitparka dzelzsbetona konstrukciju paredzēts papildināt ar betona lokšņu laukumiem un pilsētvides elementiem, kas bagātinās skeitparka konfigurāciju. Teritorijā paredzēts izvietot atsevišķus soliņus, informācijas zīmes, uzlādes stacijas un atkritumu urnas.

Skeitparka būvniecības un piegulošās teritorijas labiekārtošanas kopējie izdevumi ir 178 000 eiro, daļu no izdevumiem sedz pašvaldība, bet daļa ir AS "Latvijas valsts meži" ziedojums.

Koka skeitparka rampas un elementi pašlaik tiek nogādāti uz tehnisko apkopi, lai jau uzlabotā veidā priecētu rēzekniešus kādā citā Rēzeknes laukumā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Lasiet arī

Sabiedrība Rēzeknes pilsētas dome beidzot apņemas sabalansēt budžeta izdevumus

Rēzeknes pilsētas domes ārkārtas sēdē ceturtdien pieņemts lēmums samazināt budžeta izdevumus, lai stabilizētu pilsētas finanšu situāciju.

Sabiedrība Rinkēvičs pieļauj Rēzeknes pilsētas domes atlaišanu

Ja Rēzeknes pilsētas dome nevar vienoties par šī gada budžetu un pasākumiem pašvaldības finanšu stabilizēšanai, tā ar likumu ir jāatlaiž, nerīkojot uzreiz jaunas vēlēšanas, intervijā Latvijas Radio vērtēja Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.

Kriminālziņas Rēzeknē sāk darbu pašvaldības policija

Rēzeknē šodien sāk darbu pašvaldības policija, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Sabiedrība Rēzeknē uz Kovšu ezera tiks izveidots parks par 8 466 615,81 eiro (+VIDEO)

Projektā plānoto darbību rezultātā kopumā tiks radītas 15 jaunas darba vietas.