Saseksas hercogu ģimenē krīze? Mārkla gandrīz vairs neesot kopā ar vīru un dēlu

Kultūra
12:30, 26.10.2020 1

Kāds no Saseksas hercogu kaimiņiem Santabarabarā, izdevumam “New Idea” izstāstījis, ka, viņaprāt, viņa jaunajiem kaimiņiem privātajā dzīvē esot pamatīga krīze attiecībās. Izrādās, ka princis Harijs lielāko daļa laika pavadot mājās viens pats bez sievas Meganas Mārklas.

 

Viņa kompānija diendienā ir mazais dēliņš Ārčijs un suņi, vēsta kokteilis.lv. Savukārt Megana Mārkla gandrīz katru dienu ir redzēta netālu esošajā viesnīcas kompleksa restorānā “Stonehouse”, kuru viņa ir pārvērtusi par kaut ko līdzīgu savam nelielam birojam, jo turp viņa ierodas katru dienu ar savu datoru un piezīmēm.

Aculiecinieki stāsta, ka Megana tur ir redzama katru dienu, bieži vien no agra rīta līdz vēlam vakaram un tur viņa rīko arī dažādas tikšanās ar iespējamajiem darījumu partneriem. Esot bijušas arī reizes, kad hercogiene tur esot uzturējusies līdz vēlai nakts stundai un mājās atgriezusies pēc pusnakts. Savukārt princis Harijs šajā restorānā vispār nekad nav bijis redzēts.

Megana ir kļuvusi par tik biežu restorāna viešņu, ka citi klienti jau sāk jautāt, vai viņa gadījumā nav pārcēlusies dzīvot uz viesnīcu, kuras paspārnē ir smalkais restorāns “Stonehouse”.

Šajā pieczvaigžņu viesnīcā ir kotedžu komplekss ar atsevišķām mājiņām, koptiem dārziem, kas prasmīgi paslēpj viesnīcas iemītniekus no ziņkārīgo skatieniem. Ņemot vērā to, ka šai viesnīcai ir nevainojama reputācija, darbinieki vienmēr rūpējas par savu viesu anonimitāti, tāpēc nevienam nav jāuztraucas par to, ka kāds darbinieks varētu par kaut ko izpļāpāties.

Kaimiņš, kas presei stāstījis savas pārdomas uzskata, ka krīzes pamatā ir fakts, ka Mārklas ambīcijām nav robežu: viņa vēlas kļūt par ļoti veiksmīgu biznesmeni izklaides jomā, kas hercogienei pašai šķiet daudz interesantāka nodarbošanās nekā būt prinča sievai un vienkārši mātei. Tāpēc tagad Meganas prioritāte ir darbs un tikai pēc tam vīrs un dēls.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (1)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Kultūra Protestētāji pie BBC biroja Londonā aicina boikotēt Eirovīziju

Pie Lielbritānijas raidsabiedrības BBC biroja Londonā ceturtdien notika palestīniešu atbalstītāju demonstrācija, kuras dalībnieki aicināja Lielbritānijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā boikotēt šo konkursu.

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Lasiet arī

Sports Latvijas U-18 hokejisti pasaules čempionātā piekāpjas amerikāņiem (VIDEO)

Latvijas U-18 vīriešu hokeja izlase svētdien Espo pasaules U-18 čempionāta trešajā mačā piedzīvoja neveiksmi.

Sabiedrība Labklājības ministrs pērn iegādājies līzingā automašīnu

Labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) pērn līzingā iegādājies automašīnu "Škoda Enyaq RS", liecina viņa amatpersonas ienākumu deklarācija par 2023.gadu.

Pasaule Policija likvidē palestīniešu atbalstītāju nometnes trijās ASV universitātēs

Policija ASV universitātēs, likvidējot palestīniešu atbalstītāju nometnes, sestdien aizturējusi gandrīz 200 cilvēku.

Kriminālziņas Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa

Latvijā pagājušajā diennaktī reģistrētas deviņas zādzības no mājokļa, informēja Valsts policijā.