Ar Covid-19 inficēta mākslinieka dēļ pārceļ Melo-M un Dināras Rudānes koncerts

Kultūra
LETA 15:34, 23.10.2020 0

Saistībā ar kāda mākslinieka saslimšanu ar Covid-19 pārcelts šodien plānotais grupas "Melo-M" un dziedātājas Dināras Rudānes koncerts "Pieci elementi", norādīts Alūksnes novada lapā sociālajā tīklā "Facebook".

 
Foto: LETA

Aģentūrai LETA sazinoties ar grupas dalībnieku Kārli Auzānu un jautājot, vai viņš var apstiprināt, ka kāds no grupas "Melo-M" dalībniekiem ir inficējies ar Covid-19, Auzāns norādīja, ka šādu informāciju apstiprināt viņš nevar.

Koncerts "Pieci elementi" Alūksnē pārcelts uz nākamā gada 17.aprīļa plkst.19. Alūksnes novada lapā "Facebook" rakstīts, ka iegādātās biļetes būs derīgas uz koncerta jauno datumu, bet ir iespējama arī biļešu atdošana atpakaļ. Tāpat ierakstā atzīmēts, ka mākslinieki cer uz klausītāju sapratni un atvainojās savas mūzikas cienītājiem, kuri bija iegādājušies biļetes.

Savukārt Alūksnes Kultūras centrs novēlēja māksliniekam ātru atveseļošanos un veselību pārējiem grupas dalībniekiem. "Diemžēl šobrīd esošā situācija mēdz būt neprognozējama, mums atliek tikai tai pielāgoties," uzsvērts ierakstā.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Latviešu reperim palīgā nāca mākslīgais intelekts

Esiet uzmanīgi, dziesmas satur neķītru valodu.

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Kultūra Protestētāji pie BBC biroja Londonā aicina boikotēt Eirovīziju

Pie Lielbritānijas raidsabiedrības BBC biroja Londonā ceturtdien notika palestīniešu atbalstītāju demonstrācija, kuras dalībnieki aicināja Lielbritānijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā boikotēt šo konkursu.

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Lasiet arī

Sabiedrība Abu Meri: Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu

Latvijā ir svarīgi samazināt kopējo alkohola patēriņu, intervijā TV3 raidījumam "900 sekundes" teica veselības ministrs Hosams Abu Meri (JV).

Sports PSG futbolisti nodrošina Francijas čempiontitulu

Parīzes "Saint-Germain" (PSG) futbolisti svētdien pēc tuvākās sekotājas "Monaco" zaudējuma 31.kārtas spēlē nodrošināja Francijas čempiontitulu trešo sezonu pēc kārtas.

Pasaule Kijiva: Divi Vācijā nodurtie ukraiņi bija karavīri

Ukrainas Ārlietu ministrija apstiprinājusi, ka divi Ukrainas pilsoņi, kas sestdien tika nodurti Vācijā, bija Ukrainas karavīri, kas šajā valstī atradās rehabilitācijas kursa dēļ.

Sabiedrība Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda

Būvdarbu dēļ ceļam no Ventspils līdz Liepenei jāplāno stunda, aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas Valsts ceļi".