FOTO. Lūk, kā izskatās Āboltiņas lepnā villa, ko nu pārdod par teju pusmiljonu!

Kultūra
14:47, 28.07.2020 2

Nekustamo īpašumu firmas mājaslapā pārdošanā izlikts īpašums Rīgā Ieroču ielā, kas pieder bijušās Saeimas priekšsēdētājas, tagad - Latvijas vēstnieces Itālijā Solvitas Āboltiņas un viņas vīra Jāņa Āboltiņa ģimenei.

 

Īpašuma aprakstā teikts, ka tas sastāv no divām neatkarīgām mājām, kas atrodas uz 766 kkvadrātmetru liela zemes gabala. Galvenā dzīvojamā māja 211,7 kv.m platībā ar pirti atrodas īpašuma pagalmā.

Dzīvojamās mājas pirmajā stāvā izvietota viesistaba ar kamīnu, izolēta virtuve, pirts telpa ar savu sanmezglu un WC. Mājas pagrabstāvā izveidota atpūtas telpa nesteidzīgām sarunām. Trīs izolētas guļamistabas izvietotas mājas otrajā stāvā, viena no tām ar atsevišķu senmezglu un garderobes telpu.

Fasādes māja ar kopējo platību 56 kv.m un saimniecības ēka 73,5 kv.m (garāža divām automašīnām) ir ar divām neatkarīgām ieejām, gan no Ieroču ielas puses gan no pagalma. Mājā ir divas izolētas istabas, virtuve un vannas istaba.

"Īpašums lieliski piemērots divām ģimenēm, kuras vēlas dzīvot blakus bet neatkarīgi viena no otras. Slēgta teritorija, savs privāts pagalms pilsētas centrā, visas pilsētas komunikācijas, gāzes apkure," teikts sludinājumā.

Aprēķināts, ka ja mājas pirkšanai tiks ņemt hipotekārais kredīts, par to mēnesī būs jāmaksā vismaz 1444 eiro.

Pati Āboltiņa nevēloties komentēt mājas pārdošanu, vēsta žurnāls "Privātā Dzīve".

Izdevums atgādina, ka, kad pirms nepilniem diviem gadiem politiķe kopā ar meitu Annu devusies strādāt uz Itāliju, viņa atzinusi, ka tik ilga atšķirtība no vīra būšot liels pārbaudījums. Āboltiņš palika Latvijā ar dēlu Artūru, kura mērķis bija pabeigt skolu un trenēties basketbolā, lai ar laiku tiktu pat Latvijas izlasē.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (2)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Muzeju naktī runās par latviešu kino leģendu Adu Neretnieci (+VIDEO)

"Kinorežisors - tā ir nolādēti grūta profesija, īpaši sievietei".

Kultūra Francijā sāksies Kannu festivāls, kurā demonstrēs Latvijas filmu «Straume»

Francijā šodien sāksies Kannu kinofestivāls, kur konkursam "Īpašais skatiens"atlasīta arī Latvijas režisora Ginta Zilbaloža pilnmetrāžas animācijas filma "Straume" jeb "Flow", aģentūru LETA informēja Nacionālā kino centra (NKC) pārstāve Margarita Rimkus.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Kultūra Dons: «Esmu gandarīts ar paveikto»

Latvijas delegācija dziedātāja Dona veikumu Eirovīzijas konkursā vērtē pozitīvi, uzsverot, ka uz šo konkursu var atskatīties ar lepnuma sajūtu, jo pēc ilgiem laikiem Latvija pelnīti atgriezusies konkursa finālā, sacīja Latvijas delegācijas vadītājs Guntars Gulbiņš.

Lasiet arī

Pasaule ES aizliedz vēl četru Krievijas mediju izplatīšanu

Eiropadome piektdien pieņēma lēmumu Eiropas Savienības (ES) teritorijā apturēt Krievijas mediju "RIA Novosti", "Rossijskaja gazeta" un "Izvestija", kā arī ar Maskavu saistītā "Voice of Europe" pārraidīšanu un izplatīšanu.

Kultūra Vāc parakstus par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam

Sabiedrības iniciatīvu platformā "Manabalss.lv" sākta parakstu vākšana par Eirovīzijai paredzētā finansējuma novirzīšanu Latvijas sportam.

Sabiedrība Latvijas resursi un nodokļi aizplūst pāri robežām

Tā kā Eiropas Savienības valstu robežas ir atvērtas un iedzīvotāji tās var šķērsot brīvi, tad viņi to bieži arī dara. Ļoti bieži, tas notiek tādēļ, ka šķērsot robežu vilina cenas, tas, ka blakus valstī tas vai cits produkts maksā lētāk.

Ekonomika NVA piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu darbinieku sagatavošanai

Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) piedāvā darba devējiem finansiālu atbalstu vajadzīgo darbinieku sagatavošanai, īstenojot bezdarbnieka statusā NVA reģistrēto klientu praktiskās mācības darba vidē otrā, trešā vai ceturtā profesionālās kvalifikācijas līmeņa profesionālās kompetences ieguvei, informēja NVA.