Koronavīruss konstatēts Holivudas aktierim Tomam Henksam

Kultūra
LETA 08:41, 12.03.2020 0

Holivudas aktieris Toms Henkss trešdien paziņoja, ka viņam un sievai Ritai Vilsonei jaunā koronavīrusa testi ir pozitīvi.

 

Henkss ir pirmā Holivudas zvaigzne, kas publiski paziņojusi par inficēšanos ar jauno koronavīrusu, kas izplatās pasaulē.

63 gadus vecais Henkss sacīja, ka viņam ar sievu sācies drudzis, kad viņi apmeklēja Austrāliju, kurš viņš plāno filmēties jaunā kinofilmā par Elvisa Preslija dzīvi.

"Lai rīkotos pareizi, kas tieši tagad ir vajadzīgs pasaulē, mums tika veikti koronavīrusa testi, un mums tie izrādījās pozitīvi," Henkss rakstīja savā paziņojumā sociālajā tīklā "Instagram".

Aktieris arī rakstīja, ka viņš ar sievu tiks izolēti un novēroti, un solīja informēt pasauli par notikumu attīstību.

Baza Lurmena režisētajā studijas "Warner Bros" filmā par Elvisu Henkss tēlo leģendārā dziedātāja ilggadējo menedžeri Tomu Pārkeru.

Koronavīruss Henksam tika diagnosticēts, kad filma bija pirmsproducēšanas stadijā Austrālijas kūrortu rajonā Goldkostā. Filmēšana ir apturēta, kamēr situācija tiek novērota.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Eirovīzijā uzvar Šveice; Dons - 16.vietā

Latvijas pārstāvis dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ("Neīsts") starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā ierindojās 16.vietā, bet Zviedrijas pilsētā Malme sestdien notikušajā konkursā uzvarēja Šveici pārstāvošais dziedātājs Nemo (pilnā vārdā Nemo Metlers) ar dziesmu "The Code" ("Kods"), kopā iegūstot 591 punktu.

Kultūra Dziedātājs Dons pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā

Dziedātājs Dons šovakar pārstāvēs Latviju Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, uzstājoties ar 11.kārtas numuru, informēja projekta "Eirovīzijas dziesmu konkurss 2024" komunikācijas vadītājs Edgars Bāliņš.

Kultūra Dziedātājs Dons iekļūst Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā

Pašmāju dziedātājs Dons ar dziesmu "Hollow" ceturtdien iekļuvis Eirovīzijas dziesmu konkursa finālā, kas norisināsies Melmē, Zviedrijā.

Lasiet arī

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Sabiedrība Mirusi bijusī LIVA direktore Laima Grebska

Piektdien, 10.maijā mirusi Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolas ilggadējā direktore, bijusī Latvijas Izglītības vadītāju asociācijas (LIVA) prezidente Laima Grebska, informēja Neretas Jāņa Jaunsudrabiņa vidusskolā.

Interesanti fakti Dzimstība Latvijā joprojām ir vairāk nekā uz pusi zemāka par mirstību

Šī gada pirmajos trīs mēnešos dzimstības lejupslīde turpinās, un reģistrēti 3154 jaundzimušie - par 267 jeb 7,8% mazāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, kad piedzima 3421 bērns, liecina Centrālās statistikas pārvaldes provizoriskie dati.

Sabiedrība Par seksuālu uzmākšanos draudēs administratīvais sods

Starp seksuālās uzmākšanās viediem deputāti min arī intensīvu skatīšanās uz personas intīmām zonām un seksuālu žestu / darbības demonstrēšanu.