Kalnciema kvartālā - Meteņu karnevāls. Kādi labumi tur pieejami?

Kultūra
09:26, 22.02.2020 0

Kalnciema kvartālā šodien notiks Meteņu svinības Venēcijas karnevāla noskaņās jeb pasākums ar nosaukumu "Meteņu karnevāls", informēja pasākuma rīkotāju pārstāvji.

 

Pasākumā dienā būs iespējams klausīties un radīt mūziku, vērot Rīgas cirka skolas performances un tērpties maskās karnevāla noskaņās. Tie apmeklētāji, kuriem nav savas maskas, aicināti to izgatavot darbnīcā.

Arī Kalnciema kvartāla tirgus zemnieki, mājražotāji un amatnieki tērpsies maskās.

Tirgū būs iespējams iegādāties bioloģiskus Sicīlijas apelsīnus un kumkvati, portugāļu saldumu "pastel de natas", kā arī sīriešu saldumus, maizi, kliņģerpīrāgus, "cīsiņus mīklā" un kamambēra maizītes, kalē pesto, ingvera-cidoniju sukādes un citus ēdienus.

No plkst. 11.30 līdz 12.30 tirgus laukumā ciemosies žonglieris un garkājis Dmitrijs Pudovs, bet no plkst. 11 līdz 14 Kalnciema kvartālā viesosies grupas "RIBOCA2" dalībnieks. Tāpat norisināsies arī improvizēta muzikāla darbnīca. Apmeklētāji, pēc pašu vēlēšanās, ir laipni aicināti ņemt līdzi savus mūzikas instrumentus.

Savukārt masku veidošanas darbnīca būs pieejama no plkst. 12 līdz 14, ko vadīs Latvijas Itāļu valodas pasniedzēju asociācija (LIVPA) un vizuālās mākslas skolotāja Anda Laukevica.

Dalība visos pasākumos ir bez maksas un bez vecuma ierobežojuma.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Radīta mobilā lietotne ar vairāk nekā 400 Latvijas Radio audiopasakām

Latvijas Radio ir izstrādājis jaunu mobilo lietotni - "Latvijas Radio pasakas", kur apkopotas vairāk nekā 400 pasakas par visdažādākajām tēmām, informē Latvijas Radio pārstāvji.

Kultūra Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms

Rīgas Vāgnera teātra ēkā noslēdzies demontāžas posms, kā arī pabeigts ēkas tehniskais projekts, informē Rīgas Riharda Vāgnera biedrības (RRVB) pārstāvji.

Kultūra Leģendārais Dīters Bolens savā 70. jubilejas tūrē iekļāva Jūrmalu (+VIDEO)

Tieši pateicoties fanu lūgumiem Instagramā, viņš pēc 16 gadu pārtraukuma atgriezās uz skatuves.

Kultūra Luvra varētu piešķirt portretam «Mona Liza» atsevišķu telpu

Pasaules slavenākajam Leonardo da Vinči portretam "Mona Liza" Luvrā varētu atvēlēt atsevišķu telpu, sestdien paziņoja muzeja prezidente.

Lasiet arī

Interesanti fakti Maija beigās gaidām rododendru svētki Babitē (+VIDEO)

Katras festivāla dienas vakara noslēgumā būs skatāma unikāla lāzerprojekcijas instalācija debesīs.

Sabiedrība No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi vairākās apdzīvotās vietās

No šodienas samazinās siltumenerģijas tarifi 11 komersantiem vairākās apdzīvotās vietās, informē Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) pārstāvji.

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Pasaule Lielbritānija nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu

Lielbritānija ir nosūtījusi pirmo nelegālo imigrantu uz Ruandu, sākot īstenot pretrunīgi vērtētu plānu, otrdienas vakarā ziņoja britu mediji.