• Vijolīte,
  • Viola,
  • Vizbulīte
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Stendzenieks mēģina izdzīvot: Visu laiku jādomā, ko tu ēdīsi (+FOTO)

Teksta izmērs Aa Aa
Kultūra
11:44, 10.01.2020 10


Reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks nu jau pusgadu no Rīgas pārcēlies uz dzīvi Kolkā, kur dienas vada vientulībā un izolācijā no sabiedrības.



"Man bija ļoti smags gads. Ļoti smags…" - Stendzenieks atzinis sarunā ar žurnālu "Privātā Dzīve".
"Pirms sešiem mēnešiem nolēmu, ka gribu mainīt vidi, pamest visu un doties prom. Man bija ļoti lielas problēmas ar ģimeni un vajadzēja aizbraukt, lai tiktu skaidrībā ar sevi."

Reklāmists vairs nav kopā ar sievu - mākslinieci Gitu Šmiti, ar kuru kopā bija vairāk nekā 20 gadus. Patlaban norisinās abu laulības šķiršanās process, ko Stendzenieks smagi pārdzīvo.

"Stendzenieka dzīvē problēmas samilza pēc tam, kad viņš paziņoja – ir pārdevis savu reklāmas aģentūru "!Mooz". Toreiz viņš skaidroja – tā rīkojies, jo nav vēlējies visu atlikušo dzīvi pavadīt "konveijerā". Taču jauniegūtā brīvība nenesa cerēto gandarījumu. Runāja, ka viņš arvien biežāk nododas bohēmai," raksta izdevums.

Septembrī aculiecinieki bija nobildējuši reklāmista automašīna Land Rover, kura Rojas novadā uz autoceļa bija avarējusi un pamesta grāvī. Pēc šī notikuma Stendzenieks burtiski izgaisa pat no tuvāko draugu redzesloka - aslēdza telefonu, nelietoja sociālos tīklus. Lai arī vairākas Ērikam tuvu stāvošas personas atzina, ka automašīnas īpašnieks tiešām ir Stendzenieks, sarunā ar žurnālu viņš to turpinot noliegt; "Tie ir murgi un muļķības!".

Attēlu rezultāti vaicājumam “stendzenieks auto”"

Reklāmists gan arī atzīst, ka patiesībā šāda mūka dzīve neesot viegla: "Ir traki cilvēkam, kurš vienmēr bijis sabiedrībā un cilvēkos, dzīvot izolācijā. Visu laiku jādomā, ko tu ēdīsi – ko cepsi un vārīsi."

Jaunajā gadā viņš gribot atrisināt visas savas problēmas – gan privātajā dzīvē, gan veselības ziņā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes

Šogad Latvijas Leļļu teātris plāno iestudēt desmit izrādes, iecerēts, ka Lielajā zālē un Mazajā zālē taps četri iestudējumi, savukārt divi iestudējumi gaidāmi Kamerzālē, izriet no teātra 2023.gada pārskata.

Kultūra Pēc četru gadu pārtraukuma Daugavpilī atvērs kinozāli

Piektdien, 3.maijā, pēc vairāk nekā četru gadu pārtraukuma Daugavpils Kultūras pilī durvis apmeklētājiem vērs multimediju zāle "Daugavpils Kino".

Kultūra Konkursā uz Nacionālās operas un baleta valdi pieteikušies 23 pretendenti

Kultūras ministrijas (KM) izsludinātajā atklātajā konkursā uz Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdi - trīs valdes locekļu amatiem - pieteikušies 23 pretendenti.

Kultūra Franču aktieri Depardjē oktobrī sāks tiesāt par seksuālu uzbrukumu

Franču kinoaktieris Žerārs Depardjē no oktobra tiks tiesāts par seksuālu uzbrukumu, pirmdien paziņoja Parīzes prokurors.

Lasiet arī

Sabiedrība Valsts prezidents neatkarības atjaunošanas gadadienā novēl izjust lepnumu

Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas 34.gadadienā novēl izjust vairāk lepnuma nekā pieticības, priecāties par Latvijas cilvēkiem, kā arī radīt prieku tiem, kuri paši to nespēj atrast.

Sabiedrība Nacionālajā arhīvā notiek vērienīga rekonstrukcija (+VIDEO)

Sloka ielā 16 esošo ēku projektējis arhitekts V.R. Reslers un tā celta 1908.gadā kā pilsētas lombards.

Ekonomika Aptauja: Latvijas iedzīvotāji sagaida mājokļu cenu kāpumu (+VIDEO)

Respondenti, kas ir optimistiskāki nekā vidēji, ir ar pamatizglītību, zemiem ienākumiem un dzīvo laukos.

Pasaule Starptautiskā krimināltiesa nosoda draudus tās amatpersonām

Starptautiskā krimināltiesa (SKT) piektdien stingri reaģējusi uz draudiem un iebiedēšanas mēģinājumiem, ar kuriem saskārušies tās darbinieki, bet plašāku informāciju nesniedza.