VIDEO. Publiskota Shipsea izpildītā Andra Gaujas jaunās filmas tituldziesma

Kultūra
13:14, 08.10.2019 0

Pirmizrādi piedzīvojis Jāņa Šipkēvica (Shipsea) izpildītās dziesmas „Nothing Can Stop Us Now“ videoklips. Dziesma izskan Andra Gaujas kaisles drāmā ar tādu pašu nosaukumu, lat.bb.lv informēja filmas veidotāji.

 

Filmas „Nekas mūs neapturēs“ pirmizrāde notiks jau 9.oktobrī, un tuvākajās dienās filmas autori tiksies ar skatītājiem gan īpašos pasākumos Rīgā, gan reģionos - Rēzeknē, Cēsīs, Liepājā un Ventspilī.

„Ir sajūta, ka kino jomā Latvijā sācies jauns laikmets. Tāds vērienīgs, izaicinošs, ar savu stāju. Tieši tādu es redzu arī Andra Gaujas jauno filmu. Apbrīnoju režisora kaisli uz darbu, spēju koncentrēties un saglabāt mērķtiecību jebkuras sarežģītības apstākļos. Un, noskatoties šī procesa rezultātu, jebkurš to ievēros pats. Esmu iepriecināts, ka varu būt neliela piebalss šim 2019.gada kino stāstam,“ par filmu saka tās tituldziesmas „Nothing Can Stop Us Now“ izpildītājs Shipsea.

Savu viedokli par filmu neslēpj arī Evija Vēbere:

„Manuprāt, Andra Gaujas kaisles drāma “Nekas mūs neapturēs” ir ļoti spēcīgs mākslas darbs, kurš drosmīgi ataino tās cilvēka īpašības, kuras mums vismazāk patīk sevī ieraudzīt: lepnību, patmīlību un neiejūtību. Skatoties filmas trauksmainākās ainas, izjutu sevī diskomfortu, kas lika apdomāt redzēto un uzdot jautājumus pašai sev. Manuprāt, ir ļoti veselīgi sevi pabakstīt un paskatīties, kas katram iekšā notiek: kas ir pieņemams, kas nepieņemams un - kādēļ?“

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Kultūra Sestdien Ventspilī darbu sāk jauns muzejs (+VIDEO)

Izveidota arī Ziemeļkurzemes dabas ekspozīcija – radot īsta meža klātbūtni.

Kultūra Protestētāji pie BBC biroja Londonā aicina boikotēt Eirovīziju

Pie Lielbritānijas raidsabiedrības BBC biroja Londonā ceturtdien notika palestīniešu atbalstītāju demonstrācija, kuras dalībnieki aicināja Lielbritānijas pārstāvi Eirovīzijas dziesmu konkursā boikotēt šo konkursu.

Kultūra Daugavpilī apskatāmi vēl divi Marka Rotko oriģināldarbi

Atzīmējot Rotko muzeja 11.dzimšanas dienu, šodien plkst.16 līdzās pasaulslavenā mākslinieka Marka Rotko oriģināldarbu ekspozīcijai tiks atklāti vēl divi viņa oriģināldarbi, aģentūru LETA informēja Rotko muzeja Mākslas departamenta speciāliste Inita Paegle.

Kultūra Rotko muzejs Daugavpilī aicina jauniešus (VIDEO)

"Iesaistīties, iekļauties un būt noderīgiem kultūras procesos".

Lasiet arī

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Kultūra Balvu novada folkloras kopa «‎Upīte» radīja hitu «Žīguļi» (+VIDEO)

"Apzinātas vairāk kā 200 dziesmas un šķiet, ka vēl nav redzamas beigas".

Interesanti fakti Aptauja: Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi

Latvijā 31% autovadītāju ir māņticīgi, liecina automašīnu nomas un pilna servisa līzinga pakalpojumu sniedzēja "Avis" apkopotie dati.

Sabiedrība Rīgas pils Svētā Gara tornī pacels ES karogu

Atzīmējot 20.gadadienu kopš Latvijas iestāšanās blokā, trešdien, 1.maijā, plkst.7.40 Rīgas pilī notiks svinīgā godasardzes ceremonija un Eiropas Savienības (ES) karoga pacelšana Rīgas pils Svētā Gara tornī.