• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Policija noskaidro apstākļus negadījumā ar sprinteri Vaičuli

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 14:37, 01.07.2024


Policija vēl noskaidro apstākļus ceļu satiksmes negadījumā, kurā cietusi Latvijas vadošā sprintere Gunta Vaičule, informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Lāsma Greidāne.


Foto: LETA

Sākotnēja informācija liecina, ka "Volkswagen Passat" autovadītājs ceļa posmā Rēzekne - Gulbene, izbraucot no mazāk svarīga ceļa, nedeva ceļu automašīnai "Škoda Octavia", kurā arī atradās sportiste un kuru vadīja 1989.gadā dzimis vīrietis. "Škoda Octavia" kūleņojot sabojāja autobusu pieturu "Upatnieki".

"Škoda Octavia" automašīnā atradās arī 1963. un 1965.gadā dzimušas pasažieres, kuras nogādātas medicīnas iestādē.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 11.nodaļas "Noziedzīgi nodarījumi pret satiksmes drošību". Greidāne skaidro, ka policija vēl noskaidro notikušā apstākļus, jo pašlaik vēl nav skaidrs, kurš bijis pie "Volkswagen" stūres.

Savukārt, komentējot Vaičules rakstīto, ka negadījumu izraisījis vadītājs alkohola reibumā, policijas pārstāve skaidro, ka aizturēšanas brīdī abi cilvēki, kas atradušies "Volkswagen", bijuši reibumā.

Vaičule feisbukā raksta, ka, braucot no Latvijas čempionāta Valmierā, uz šosejas ceļa posmā Gulbene-Rēzekne, viņu mašīnai nedodot ceļu, kāds stipri iereibis kungs ietriecies viņu auto sānā, kā rezultātā spēkrats aizkūleņoja, piezemējoties uz jumta.

"Mašīna ir pilnībā iznīcināta, mēs visi dzīvi un tikuši sveikā cauri ar sasitumiem, dažām skrambām un salīdzinoši vieglām traumām. Kamēr mēs mēģinājām izkļūt no savas automašīnas, avāriju izraisījušais šoferis iebēga mežā," raksta Vaičule.

Vaičule arī aicina, ka tie, kas avāriju redzēja un kas pie ģimenes auto apstājās pirmie, atsaukties, jo var noderēt viņu liecības.

"Mēs brīnumainā kārtā esam veseli. Tas pateicoties drošība jostām un visām automašīnas drošības sistēmām. Tikai sagadīšanās pēc mūsu meitiņa brauca ar citu auto. Es nevaru būt laimīgāka par šo izvēli," raksta sportiste.

Sestdien Valmierā Latvijas čempionātā vieglatlētikā Vaičule izpildīja Parīzes olimpisko spēļu normatīvu 400 metru sprintā, stadiona apli veicot 50,83 sekundēs. Savu personīgo rekordu viņa laboja par 0,42 sekundēm un tikai 0,12 sekundes atpalika, lai labotu Vinetas Ikaunieces pirms 36 gadiem sasniegto Latvijas rekordu.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Apsūdz vīrieti par sirmgalves slepkavību, aizdedzinot māju

Prokuratūra nodevusi Latgales rajona tiesai krimināllietu, kurā par vīrietis apsūdzēts par svešas mantas tīšu iznīcināšanu un bojāšanu, kas saistīta ar dedzināšanu lielā apmērā un tīšu prettiesisku personas nonāvēšanu.

Kriminālziņas Lūdz sākt kriminālvajāšanu pret Latgales policistu par vardarbību pret aizturēto

Iekšējās drošības birojs (IDB) Noziedzīgu nodarījumu valsts institūciju dienestā izmeklēšanas prokuratūrai nosūtījis kriminālprocesu kriminālvajāšanas sākšanai pret Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes (LRP) amatpersonu par dienesta pilnvaru pārsniegšanu, kas saistīta ar vardarbību, aģentūru LETA informēja IDB.

Kriminālziņas Latvieši un lietuvieši daudz iecietīgāki pret kontrabandu nekā igauņi

Latvijā un Lietuvā sabiedrība ir ievērojami tolerantāka pret kontrabandas preču iegādi nekā Igaunijā - turpat trešdaļa jeb 30% Latvijas un Lietuvas sabiedrības nenosoda kontrabandas preču iegādi, bet Igaunijā to nenosoda 20% respondentu, piektdien pētījumu centra SKDS direktors Arnis Kaktiņš, prezentējot maijā SKDS veikto iedzīvotāju attieksmes pētījumu.

Kriminālziņas Drošības eksperts: no bankas Latvijā mēģināja izkrāpt 4,3 miljonus EUR (+VIDEO)

Sadarbībā ar Valsts policiju finansisti ir izstrādājuši drošas rīcības kodeksu “Septiņi NĒ”.

Lasiet arī

Ekonomika Aktīvākie reģioni mājokļu tirgū šogad varētu būt Pierīga, Liepāja un Jelgava

Ja Eiropas Centrālā banka (ECB) šogad turpinās samazināt procentu likmes, darījumu skaits ar nekustamajiem īpašumiem reģionos, visticamāk, pieaugs, un aktīvākie mājokļu tirgi šogad varētu būt Pierīgā, Liepājā un Jelgavā, informē bankas "Citadele" privātpersonu apkalpošanas direkcijas vadītājs Jānis Mūrnieks.

Sports Kārsavā atdzīvojusies sporta dzīve (+VIDEO)

Sekotāji bezmaksas var tikt pie granulām un briketēm.

Pasaule Baidens plāno publiskus pasākumus, lai kliedētu bažas par savām spējām strādāt

ASV prezidents Džo Baidens tuvākajās dienās tiksies ar Kongresa līderiem un demokrātu gubernatoriem, sniegs interviju televīzijai un rīkos preses konferenci, lai novērstu pieaugošās bažas par savām spējām pildīt prezidenta pienākumus pēc katastrofālā snieguma pagājušās nedēļas debatēs ar republikāņu kandidātu Donaldu Trampu, otrdien paziņoja Baltais nams.

Ekonomika NVA: uzņēmēji varēs vieglāk pieņemt darbā cilvēkus ar īpašām vajadzībām (+VIDEO)

Konsultācijas laikā informē par invaliditātes grupām, veidiem un nodarbināšanas specifiku.