• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Autovadītāja alkohola reibumā piedāvā policijai 1000 eiro un dārglietas

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 20:40, 05.02.2024


Rīgā, Sarkandaugavā, aizturēta kāda autovadītāja alkohola reibumā, kura policijai piedāvāja kukuli - 1000 eiro un juvelierizstrādājumus.


Foto: LETA

Pirmdienas rītā Valsts policija saņēma izsaukumu no iedzīvotāja par to, ka Rīgā, Tvaika ielā, ar koplietošanas automašīnu "Volkswagen" brauc kāda, iespējams, iereibusi autovadītāja.

Valsts policijas darbinieki, ierodoties konkrētajā adresē, konstatēja, ka pie automašīnas stūres ir sēdusies kāda 1991.gadā dzimusi sieviete, būdama vairāk nekā divu promiļu stiprā alkohola reibumā un bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām.

Automašīnas apturēšanas laikā vadītāja, lai izvairītos no atbildības par braukšanu alkohola reibumā, policijas darbiniekam piedāvāja kukuli 1000 eiro apmērā un juvelierizstrādājumus. Likumsargi sievieti nekavējoties aizturēja un ievietoja īslaicīgās aizturēšanas vietā.

Par izdarītājiem pārkāpumiem policija sākusi divus kriminālprocesus - par kukuļa piedāvāšanu un transportlīdzekļa vadīšanu bez tiesībām un reibumā.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Atbildīgā komisija neatbalsta Rēzeknes domes atlaišanas likumprojektu

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijā, balsīm daloties uz pusēm, šodien atbalstu nesaņēma valdības virzītais Rēzeknes pilsētas domes atlaišanas likumprojekts.

Kriminālziņas Rīgā dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks

Rīgā kādā ražotnē otrdien dzēsts paaugstinātas bīstamības ugunsgrēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Kriminālziņas Kurzemē atrasts šogad jau otrs jaundzimušā līķis

Aizvadītās nedēļas nogalē Kurzemē atrasts šogad jau otrs jaundzimušā bērna līķis, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) pārstāve Madara Šeršņova.

Kriminālziņas Krāpnieki LMT vārdā izsūta viltus ziņas

Aktivizējušies krāpnieki, kas mobilo sakaru operatora SIA "Latvijas mobilais telefons" (LMT) vārdā zvana un sūta ziņas, tostarp īsziņas, "iMessage" un "WhatsApp" ziņas, ar viltus saitēm, kuras, iespējams, satur ļaunatūras vai ir paredzētas klientu personīgo datu izkrāpšanai, informēja LMT.

Lasiet arī

Sabiedrība Latvijā aizturēti divi ceļu policisti. Ir jau zināms, par ko

Iekšējās drošības birojs (IDB) aizdomās par kukuļa pieprasīšanu un pieņemšanu aizturējis divas Valsts policijas amatpersonas, aģentūru LETA informēja IDB.

Sabiedrība Autovadītājam no Krievijas piemērots 4300 eiro naudas sods par kukuļdošanu

Kādam kravas automašīnas vadītājam no Krievijas piemērots 4300 eiro naudas sods par kukuļdošanu Latvijas robežsargiem, aģentūru LETA informēja Valsts robežsardze.

Kriminālziņas Sestdien Latvijā pieķerti 18 dzērājšoferi

Sestdien Latvijā pieķerti 18 transportlīdzekļu vadītāji, kuri pie stūres bija sēdušies alkohola reibumā, bet divi autovadītāji - narkotisko vielu reibumā, informēja Valsts policija.

Kriminālziņas Diennakts laikā uz Latvijas autoceļiem apturēti astoņi piedzērušies šoferi

Aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi astoņus automašīnu vai motociklu vadītājus alkohola reibumā, liecina policijas apkopotā informācija.