• Alfs,
  • Bernadeta,
  • Mintauts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā aizturēta narkodīleru grupa

Teksta izmērs Aa Aa
Kriminālziņas
LETA 11:50, 22.03.2023


Valsts policija aizturējusi narkodīleru grupa, kura apreibinošās vielas tirgoja saziņas platformā "Telegram", informēja policija.


Foto: Valsts policija

Policijā tika sākta izmeklēšana par narkotisko vielu tirdzniecību saziņas platformā "Telegram". Šā gada februārī likumsargi aizdomās par šo noziedzīgo nodarījumu aizturēja sešas personas.

Aizturēto vidū ir 1983.gadā dzimušais nozieguma organizators, kurš jau iepriekš sodīts par šāda veida noziegumiem, kā arī viņa līdzdalībnieki: 1970.gadā un 2000.gadā dzimušas sievietes, kā arī 1982., 1986.gadā un 1991.gadā dzimuši vīrieši.

Izmeklēšanas laikā iegūtā informācija liecina, ka klienti pasūtījuši narkotiskās vielas pie noziedzīgās grupas organizatora, kurš savukārt devis uzdevumus pārējiem noziedzīgās grupas dalībniekiem.

Valsts policija veica kratīšanas grupas dalībnieku dzīvesvietās Rīgā, kur kopumā tika konstatēti un atsavināti 84,8 grami kokaīna, apmēram 1,42 kilogrami amfetamīna, 1,84 kilogrami marihuānas, 293,4 grami MDMA kristālu, 450 tablešu MDMA un 65 gabali LSD markas. Tāpat tika atsavināta skaidra nauda - 5 870 eiro, kam uzlikts arests kā noziedzīgi iegūtai mantai.

Kriminālprocesā vairākām aizturētajām personām tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Kriminālziņas Tos, kuri trako ielās, grib sodīt ar cietumu un auto konfiskāciju (+VIDEO)

Daudzās valstīs jau ir pieņemti līdzīgi pasākumi, kas ir pierādījuši savu efektivitāti satiksmes drošības uzlabošanā.

Kriminālziņas ASV un Lielbritānija paplašina Krievijas metālu importa aizliegumu

ASV un Lielbritānija piektdien kopīgi nolēma paplašināt Krievijas metālu importa aizliegumu, vēršoties pret svarīgu Krievijas ienākumu avotu pēc tās iebrukuma Ukrainā.

Kriminālziņas Par Imantā izdarītu slepkavību aizturēta četru vīriešu grupa

Par marta beigās Imantā izdarītu vīrieša slepkavību aizturēta četru vīriešu grupa, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Kriminālziņas Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks

Ceturtdienas vakarā Krāslavas novadā no ezera izcelts miris cilvēks, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD).

Lasiet arī

Pasaule Lietus un zibens Pakistānā prasa 49 cilvēku dzīvības

Lietus un zibens Pakistānā pēdējo trīs dienu laikā ir prasījuši vismaz 49 cilvēku dzīvības, un varas iestādes valsts dienvidrietumos ir izsludinājušas ārkārtas stāvokli, pirmdien paziņoja amatpersonas.

Pasaule Zelenskis aicina sabiedrotos atbalstīt Ukrainu tikpat vienoti kā Izraēlu

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis pirmdien aicināja sabiedrotos izrādīt tādu pašu "vienotību" Ukrainas atbalstīšanā kā Izraēlas atbalstīšanā, kura nedēļas nogalē ar Rietumvalstu atbalstu atvairīja Irānas uzbrukumu.

Interesanti fakti Vakarbuļļu pļavas kļūst par unikālu dabas liegumu Rīgā (+VIDEO)

Piejūras zālāji izceļas ar lielu sugu daudzveidību.

Ekonomika Naftas cenas krītas cerībā uz deeskalāciju Tuvajos Austrumos

Naftas cenas pasaulē pirmdien kritās, tirgus dalībniekiem cerot uz deeskalāciju Tuvajos Austrumos, neraugoties uz Irānas triecienu Izraēlai.