• Dailis,
  • Herberts,
  • Umberts
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Airbnb» aizliedz novērošanas kameras viesu māju iekšienē

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
LETA 09:24, 12.03.2024


Naktsmītņu rezervēšanas uzņēmums "Airbnb" pirmdien paziņoja, ka aizliedz novērošanas kameras viesu māju iekšienē, lai ievērotu viesu privātumu.



"Airbnb" iepriekš atļāva novērošanas kameras tādās koplietošanas telpās kā gaiteņi un dzīvojamās istabas, ja šīs kameras bija skaidri redzamas un pieminētas naktsmītņu piedāvājumos pirms to rezervācijas.

Tomēr cilvēki sociālajos medijos ir sūdzējušies par to, ka atraduši šķietami paslēptas kameras "Airbnb" naktsmītnēs, un dažas no tām bijušas zonās, kur ir gaidāms privātums.

""Airbnb" aizliedz iekštelpu novērošanas kameru izmantošanu piedāvājumos visā pasaulē, un tas ir daļa no centieniem vienkāršot mūsu politiku novērošanas kameru un citu ierīču jomā un turpināt mūsu kopienas privātuma noteikšanu par prioritāti," blogā paziņoja ASV bāzētais uzņēmums.

Jaunā politika līdz ar noteikumu atvieglošanu par ārtelpu novērošanas kameru izmantošanu "Airbnb" naktsmītnēs stāsies spēkā 30.aprīlī.

"Mūsu mērķis ir radīt jaunus skaidrus noteikumus, kas dod mūsu kopienai lielāku skaidrību par to, kas gaidāms "Airbnb"," tiešsaistes ierakstā paziņoja uzņēmuma kopienas politikas un partnerību pārzine Džunipera Daunsa.

"Airbnb' arī turpmāk atļaus durvju zvana kameras un trokšņu līmeņa monitorus, kas nepieciešams mājokļa drošībai un nepiederošu personu noteikšanai.

Saimniekiem vajadzēs izpaust jebkādu ārtelpu novērošanas kameru atrašanās vietas, un tās nevarēs novērot tādas vietas kā ārtelpu dušas vai saunas.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Ceturtdien nav gaidāmas laikapstākļu izmaiņas

Ceturtdien Latvijā saglabāsies silts laiks un atsevišķās vietās valsts austrumu daļā gaidāms lietus, prognozē sinoptiķi.

Interesanti fakti Jelgavas dome senā baznīcā atkal ierauga restorānu (VIDEO)

Virtuve ir aprīkota ar darbam nepieciešamajām iekārtām, kas ir lietotas, bet darba kārtībā.

Interesanti fakti Reņģēdāju festivāls notiks Salacgrīvā (+VIDEO)

Tautā zināmas dziesmas un dejas, un visam pa vidu reņģe - cepta un grilēta.

Interesanti fakti Tiks izsolīta ekskluzīva sala Baltijas jūrā ar apbūves tiesībām (VIDEO)

Pirmdien, 20.maijā, sāksies izsole vienīgajai 100% privātīpašumā esošajai Baltijas jūras salai ar apbūves tiesībām. Tās sākumcena būs 480 000 eiro.

Lasiet arī