• Agija,
  • Aldonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Sieviete Lielbritānijā tīra mājas... pilnīgi plikiņa + GALERIJA

Teksta izmērs Aa Aa
Interesanti fakti
EKSKLUZĪVI! 11:44, 15.03.2023


Kopš 2017. gada Lotija Reja strādā kā apkopēja Lielbritānijā. Bet viņas darbā ir kas īpašs - 32 gadus vecā sieviete tīra klientu namus... pilnībā kaila.


Lotija Reja
Foto: Lotija Reja

Lotija Reja ir pārliecināta nūdiste, viņa savās mājās nekad nesēsā apģērbu un arī savu māju kopj būdama kā no mātes miesām nākusi. Viņa ir sava filozofija par kailumu. Proti, kāpēc vispār cilvēkiem vajadzīgs apģērbs, - tās esot tikai uzspiestas sabiedrības normas.

Kāpēc Reja pievērsās šādam darbam? Atbilde ir pavisam vienkārša - nauda. Reja gan atzīst, ka saskata arī pozitīvo šajā netradicionālajā darbā, piemēram, iegūto pārliecību par sevi un savu ķermeni. Bet mērķis nav mainījies - viņa vēl arvien strādā tikai lai pelnītu iztiku.

Rejas stundas likme ir 50 britu mārciņas. Klientu netrūkst! Tomēr pat par tādu summu dažreiz nākas uzķerties uz nepatīkamiem klientiem. Ir tādi, kuri vēlas tikai kompāniju, bet daži prasa kaut ko vairāk.

''Lielākoties mani klienti ir civilizēti un saprotoši. Bet gadās arī nepatīkami un pretīgi vīrieši. Vecāka gadagājuma klienti ierasti vienkārši vēlas kompāniju. Bet jaunāki vīrieši, kuriem ir papildus ienākumi, mēdz nolīgt apkopējas ar vienu mērķi - lai papildus bonusā nāktu kas cits, ne tikai mājas tīrīšana. Bet es atbildu tieši, ka esmu atnākusi tikai un vienīgi uzkopt!'' atklāta ir Reja.

Šo gadu laikā, kopš Reja strādā par kailo apkopēju, viņa ir pamanījusi ko interesantu. Nepatīkamajiem vīriešiem ir tīrākās mājas.

''Ja es ierodos un mitelkis ir teju ideāli tīrs, es nojaušu, kāds ir klienta mērķis,'' brīdinoši piebilst Reja.

Kārlis Zviedrs


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Interesanti fakti Jūras ērgļu ligzdā Durbē izdēta pirmā ola

Durbē esošajā jūras ērgļu ligzdā, kuras norises Latvijas Dabas fonds (LDF) translē videotiešraidē, sestdienas, 23.marta, pēcpusdienā ir izdēta šosezon pirmā ola.

Interesanti fakti Vācu fotogrāfe izveidojusi grāmatu par Sibīrijas trimdiniekiem

Trešdien, 27.martā, plkst.17 Latvijas Nacionālās bibliotēkas Klīversalas zālē notiks vācu fotogrāfes no Nīderlandes Klaudijas Heinermanes grāmatas "Sibīrijas trimdinieki - brīvības cīnītāji" ("Siberian Exiles - Freedom Fighters") prezentācija.

Interesanti fakti Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs

Svētdien daudzviet Latvijā palaikam līs, vietām gaidāms arī slapjš sniegs, tomēr dažbrīd debesis skaidrosies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.

Lasiet arī

Ekonomika Nedariet to! «Swedbank» brīdina savus klientus

"Swedbank" brīdina nedot maksājumu kartes un to PIN kodus svešiem cilvēkiem.

Ekonomika Akciju cenas ASV un Eiropas biržās pārsvarā pieaug

Akciju cenas ASV un Eiropas biržās ceturtdien pārsvarā pieauga pirms Lieldienu brīvdienām.

Sports Latvijas sieviešu hokeja izlase pārbaudes spēlē tiksies ar Poliju

Latvijas sieviešu hokeja izlase šodien Rīgā aizvadīs pārbaudes spēli ar Polijas valstsvienību.

Sabiedrība Rīgas pilī atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO

Rīgas pilī šodien atzīmēs divdesmito gadadienu kopš Latvijas iestāšanās NATO, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta padomnieks Mārtiņš Drēģeris.