• Amanda,
  • Amanta,
  • Kaiva
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājā ražotie tricikli ienāca jaunā drifta arēnā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
liepajniekiem.lv 13:24, 01.07.2024


Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm.


Trīsriteņi kļūst populāri.

Septiņu mēnešu laikā Ganību ielā 197/205 līdzās Liepājas Neredzīgo biedrības ēkai iepriekš necila paskata ražošanas telpās tapusi jaudīga un moderna izklaides vieta – drifta arēna, kurā ikviens ar mūsu pilsētā ražotajiem tricikliem var izbaudīt kontrolētu sānslīdi.

Arēna ierīkota ap 3000 kvadrātmetru plašās telpās. Tajā izmantoti elektrības un signalizācijas vadi kopumā vairāk nekā 15 kilometru garumā, 180 Latvijā ražoti gaismekļi, izlietotas 4,5 tonnas krāsas, pastāstīja “Drift Arena” direktors Klāvs Ašmanis.

Liels palīgs jaunās izklaides un sportiskā azarta vietas izveidē bijis viņa tēvs Aivars Ašmanis. Viņš arī bija pirmais, kam atklāšanas pasākumā arēnas vadītājs izteica pateicību. K. Ašmanis ir arī franšīzes projekta “Drift Arena” dibinātājs. Liepājas arēna ir pirmā, kas tapusi pēc izstrādātā koncepta, pēc kura varēs tapt drifta arēnas arī citviet pasaulē.

Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm. Šeit varēs svinēt arī dažādus svētkus – gan kooperatīvos pasākums, gan dzimšanas dienas, gan vecpuišu un vecmeitu ballītes, darbosies drifta skola. “Drift Arena” atklāšanā piedalījās arī pazīstamais drifteris Nikolass Bertāns, kurš jau 14 gadu vecumā kļuva par Latvijas, Livonijas un Baltijas čempionu driftā profesionālajā klasē. Vienlaikus notika arī jaunā tricikla “Wolftrike 2.0” prezentācija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Pasaulē 38% darbinieku apsver iespēju pamest esošo darbu tuvākā gada laikā

Pasaulē 38% darbinieku apsver iespēju pamest esošo darbu tuvāko 12 mēnešu laikā, kas ir par četriem procentpunktiem vairāk nekā pirms gada, informē konsultāciju kompānijas "EY" pārstāvji, atsaucoties uz jaunāko darba vides tendenču pētījumu "EY 2024 Work Reimagined".

Ekonomika Pēc VID izsūtītajām vēstulēm tūkstošiem cilvēku no jauna iesnieguši deklarācijas

Līdz šim pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) izsūtītajām vēstulēm personām ar būtiskām neatbilstībām starp viņu bankas kontu apgrozījumu un deklarētajiem ienākumiem aptuveni 3000 cilvēku no jauna iesnieguši gada ienākumu deklarāciju, ceturtdien Latvijas Radio raidījumā "Krustpunktā" sacīja VID ģenerāldirektore Baiba Šmite-Roķe.

Ekonomika Michelin kvalitātes zvaigzne Latvijā piešķirta vēl vienam restorānam

Pasaulē populārākajā restorānu ceļvedī "Michelin Guide" 2025.gada ceļvedī iekļauts 31 Latvijas restorāns, tostarp "Michelin" kvalitātes zvaigzne piešķirta restorānam "John Chef's Hall", kā arī zvaigzni saglabājis restorāns "Max Cekot Kitchen", informē "Michelin Guide" pārstāvji.

Ekonomika «Boeing» darbinieki noraida vienošanos par algu palielināšanu un turpina streiku

ASV aviobūves uzņēmuma "Boeing" darbinieki Sietlas reģionā trešdien noraidīja kompānijas jaunāko piedāvājumu algu palielināšanai un paziņoja par streika turpināšanu.

Lasiet arī

Kultūra Liepājā izsludināts atklāts projektu konkurss roka tradīciju atklāšanai

Projektu konkursa mērķis un prioritāte ir finansiāli atbalstīt kultūras projektus, kas stiprinātu un pilnveidotu "Liepāja 2027" projektu kopuma "Rokam roku" notikumus, radītu iespēju "atrakt" roka tradīciju Liepājā un ar starptautisku partneru iesaisti izveidot jaunus, neparastus un aizraujošus notikumus, kas simboliski ieskandinātu "Rokam roku" programmu 2027.gadā.

Sabiedrība Liepājā plāno noteikt obligātu zāles nopļaušanu ne retāk kā reizi mēnesī

Liepājā plāno noteikt obligātu zāles nopļaušanu ne retāk kā reizi mēnesī, paredz Liepājas pašvaldības teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas saistošo noteikumu projekts.

Sabiedrība Liepājā tiks pārbūvēta 10,77 hektāru telpa pie pilsētas kanāla (+VIDEO)

Liepājnieki aicināti aicināti apspriesties pie ostas caurlaides Kaiju ielā.