• Benita,
  • Everita,
  • Verita
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Liepājā ražotie tricikli ienāca jaunā drifta arēnā (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
liepajniekiem.lv 13:24, 01.07.2024


Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm.


Trīsriteņi kļūst populāri.

Septiņu mēnešu laikā Ganību ielā 197/205 līdzās Liepājas Neredzīgo biedrības ēkai iepriekš necila paskata ražošanas telpās tapusi jaudīga un moderna izklaides vieta – drifta arēna, kurā ikviens ar mūsu pilsētā ražotajiem tricikliem var izbaudīt kontrolētu sānslīdi.

Arēna ierīkota ap 3000 kvadrātmetru plašās telpās. Tajā izmantoti elektrības un signalizācijas vadi kopumā vairāk nekā 15 kilometru garumā, 180 Latvijā ražoti gaismekļi, izlietotas 4,5 tonnas krāsas, pastāstīja “Drift Arena” direktors Klāvs Ašmanis.

Liels palīgs jaunās izklaides un sportiskā azarta vietas izveidē bijis viņa tēvs Aivars Ašmanis. Viņš arī bija pirmais, kam atklāšanas pasākumā arēnas vadītājs izteica pateicību. K. Ašmanis ir arī franšīzes projekta “Drift Arena” dibinātājs. Liepājas arēna ir pirmā, kas tapusi pēc izstrādātā koncepta, pēc kura varēs tapt drifta arēnas arī citviet pasaulē.

Jaunās izklaides vietas piedāvājums būs vērsts uz dažāda vecuma grupām un interesēm. Šeit varēs svinēt arī dažādus svētkus – gan kooperatīvos pasākums, gan dzimšanas dienas, gan vecpuišu un vecmeitu ballītes, darbosies drifta skola. “Drift Arena” atklāšanā piedalījās arī pazīstamais drifteris Nikolass Bertāns, kurš jau 14 gadu vecumā kļuva par Latvijas, Livonijas un Baltijas čempionu driftā profesionālajā klasē. Vienlaikus notika arī jaunā tricikla “Wolftrike 2.0” prezentācija.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika ES fondu projektu ieviešana nu jau kavējas katastrofāli

Valsts kavējas ar Eiropas Savienības (ES) fondu projektu ieviešanu un nu jau var teikt, ka katastrofāli kavējas, intervijā aģentūrai LETA atzina informācijas tehnoloģiju (IT) risinājumu izstrādātāja "ZZ Dats" direktors Edžus Žeiris.

Ekonomika Valmierā piektdien sāks zemas īres maksas namu būvniecību

"Attīstības finanšu institūcija "Altum"" ("Altum"), Valmieras novada pašvaldība un SIA "Valmieras namsaimnieks" piektdien, 5.jūlijā, Valmierā svinīgi sāks divu daudzdzīvokļu zemas īres maksas namu būvdarbus.

Ekonomika Apturēta Meroni pārvaldītā Latvijas naftas tranzīta saimnieciskā darbība

Apturēta Šveices advokāta Rūdolfa Meroni kontrolētā uzņēmuma AS "Latvijas naftas tranzīts" saimnieciskā darbība, liecina informācija "Firmas.lv".

Ekonomika «Bolt» zaudējumi pērn pieauguši līdz 91,9 miljoniem eiro

Igaunijas mobilitātes tehnoloģiju kompānijas "Bolt" zaudējumi pērn pieauguši līdz 91,9 miljoniem eiro, un tas ir par 27,3% vairāk salīdzinājumā ar 72,2 miljonu eiro zaudējumiem 2022.gadā, liecina uzņēmuma gada finanšu pārskats.

Lasiet arī

Sabiedrība Pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas

Lai veiksmīgi īstenotu projektu "Liepāja - Eiropas kultūras galvaspilsēta 2027.gadā" ("Liepāja 2027") Liepājas un Dienvidkurzemes novada pašvaldību vadītāji aicina nodrošināt starptautiskos lidojumus no Liepājas lidostas.

Kultūra Azerbaidžānas paklāji rotā Liepājas muzeju (+VIDEO)

Aušanai tiek izmantots tikai roku darbs.

Sabiedrība Peldošā laboratorija pēta Liepājas ezera stāvokli (+VIDEO)

Skolēni varēs ievākt reālvidē ūdens un tajā esošo organismu – zooplanktonu, fitoplanktonu, bentosa – paraugus.