• Ziedonis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


«Lux Express» autobusa biļete no Liepājas līdz Rīgai maksās vismaz desmit eiro

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 18:37, 18.04.2024


Starptautiskā pasažieru pārvadātāja "Lux Express" autobusa biļete no Liepājas uz Rīgai maksās, sākot no desmit eiro, informēj uzņēmums.



Savukārt biļešu cenas no Rīgas uz Daugavpili maksās, sākot no astoņiem eiro, bet no Liepājas uz Daugavpili, sākot no 18 eiro.

Uzņēmumā informē, ka no ceturtdienas "Lux Express" sāk biļešu tirdzniecību pasažieru komercpārvadājumiem reģionālās nozīmes maršrutā Liepāja-Rīga-Daugavpils.

Autobusi no Liepājas uz Rīgu no šī gada 2.maija kursēs astoņas reizes dienā turp un atpakaļ ar atiešanas laikiem - plkst.6, plkst.7, plkst.8.30, plkst.11.30, plkst.13.30, plkst.16., plkst.17.30 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.19.

No Rīgas uz Liepāju - plkst.7, plkst.9, plkst.11, plkst.13, plkst.16, plkst.17.40, plkst.19 un tikai piektdienās un svētdienās plkst.14.30.

Savukārt no 3.maija "Lux Express" nodrošinās vienu reisu dienā no Liepājas uz Daugavpili un atpakaļ, tas izbrauks no Liepājas plkst.7, piestās Rīgā un no Rīgas turpinās ceļu plkst.10.30.

No Daugavpils uz Liepāju autobuss izbrauks plkst.15.25 un nonāks Liepājā plkst.22.20.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Gada inflācija eirozonā aprīlī saglabājusies 2,4% līmenī

Gada inflācija eirozonā aprīlī veidoja 2,4%, tādējādi tā saglabājusies nemainīgā līmenī salīdzinājumā ar martu, liecina otrdien publiskotais Eiropas Savienības statistikas departamenta "Eurostat" ātrais novērtējums.

Ekonomika «Norwegian» ziemas sezonā plāno paplašināt galamērķu skaitu no Rīgas

Aviokompānija "Norwegian" šī gada ziemas sezonā un nākamajā vasaras sezonā plāno paplašināt galamērķu skaitu no Rīgas, otrdien aviokompānijas "Norwegian" pastāvīgās bāzes Rīgā atklāšanas pasākumā sacīja "Norwegian" izpilddirektors Geirs Karlsens.

Ekonomika  Budžeta deficīts būtiski pieaugs un sasniegs 2,9% no iekšzemes kopprodukta

Latvija pietuvojusies "sarkanajai iezīmei" - Māstrihtas 3% no IKP robežai.

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu pieturvietu nojumju iegādei

Rīgas pašvaldība izsludinājusi iepirkumu sabiedriskā transporta pieturvietu nojumju iegādei pašvaldības vajadzībām.

Sabiedrība «Lux Express» biļete no lidostas uz Rīgas centru maksās 8 eiro

Starptautiskais pasažieru pārvadātājs "Lux Express" otrdien iesniedzis pieteikumu Autotransporta direkcijai (ATD) iekļaut maršrutu Rīgas centrs-Rīgas lidosta komerciālo reģionālās nozīmes maršrutu sarakstā un izsniegt "Lux Express Latvia" uz to maršruta atļauju.

Sabiedrība Vienoto transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz 2025.gadam

Jauno vienoto sabiedriskā transporta biļešu sistēmu pilnībā plānots ieviest līdz nākamā gada pirmajam ceturksnim, aģentūrai LETA sacīja Autotransporta direkcijas (ATD) pagaidu valdes priekšsēdētājs Artūrs Caune.

Sabiedrība Rīgā maina 25., 55. un 56. autobusa maršrutus

Altonavas ielas dzelzceļa pārvada tehniskā stāvokļa dēļ, no šodienas tiek mainīti 25., 55. un 56. autobusa maršruti, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksme".