• Liāna,
  • Lilija
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā aizliegs kravas transporta tranzīta satiksmi Pērnavas ielā

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
LETA 13:22, 17.04.2024


Rīgā, Pērnavas ielā, plānoto kravas transporta tranzīta satiksmes aizliegumu ieviesīs šī gada rudenī.


Foto: LETA

Pašlaik Rīgas pašvaldības Ārtelpas un mobilitātes departaments izstrādājis satiksmes organizācijas shēmu, kas paredz izmaiņas, bet pirms to ieviešanas esot jāveic seguma atjaunošana Gustava Zemgala gatves posmā no Ūnijas ielas līdz Brīvības ielai.

Šajā būvniecības sezonā ir plānots veikt vairāku pilsētas ielu un to posmu seguma atjaunošanas darbus. Gustava Zemgala gatves posms no Ūnijas ielas līdz Brīvības ielai ir viena no vietām, kur šie darbi plānoti. Tiklīdz minētajā Gustava Zemgala gatves posmā seguma atjaunošanas darbi noslēgsies, Pērnavas ielā ieviesīs kravas transporta tranzīta aizliegumu.

Šī gada sākumā Rīgā tika veiktas būtiskas satiksmes organizācijas izmaiņas, aizliedzot kravas transporta tranzīta satiksmi cauri pilsētas centram. Ieviešot izmaiņas, tranzīta satiksmi abos virzienos aizliedza uz Akmens tilta, Krasta ielas posmā no Salu tilta līdz Ģenerāļa Radziņa krastmalai, no Ģ. Radziņa krastmalas līdz 13. janvāra ielai, 11. novembra krastmalas posmā no 13. janvāra ielas līdz Vanšu tiltam, kā arī Eksporta ielas posmā no Vanšu tilta līdz Hanzas ielai.

Pēc tam kravas transporta tranzīta satiksme tika aizliegta Torņkalna apkaimē.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Lasiet arī

Sabiedrība Rīgas pašvaldība sola mainīt absurdo satiksmes organizāciju vienā krustojumā

Darbus plānots sākt, kad iestāsies atbilstoši laika apstākļi.

Kriminālziņas Rīgā sabrucis grausts, bloķējot 5.tramvaja kustību Pētersalas ielā (papildināta)

Rīgā, Pētersalas ielā 6, pirmdien sabrukusi ēka, tādēļ ir apstājusies 5.maršruta tramvaju kustība, liecina SIA "Rīgas satiksme" paziņojums sociālajos tīklos.

Interesanti fakti Rīgā no pirmdienas nakts stundās slēgs tuneli zem dzelzceļa Dzirnavu ielā

No pirmdienas, 11.marta, nakts stundās Dzirnavu ielā zem dzelzceļa pārvada ierobežos un slēgs transportlīdzekļu satiksmi, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.

Sabiedrība Arī pēc aizlieguma Rīgas centru turpina šķērsot kravas auto

Rīgā par aizlieguma šķērsot pilsētas centru neievērošanu līdz šim ir sodīti 259 kravas auto vadītāji, informēja Rīgas domes Ārējās komunikācijas nodaļa.