• Laine,
  • Raimonds,
  • Vilnis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Lidojumu skaits Latvijas gaisa telpā ir mazāks par līmeni pirms Covid (+VIDEO)

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 07:53, 14.03.2024


Uz un no Rīgas vadīti 3788 lidojumi, kas ir pieaugums par 0,3%.


2024.gada februārī "Latvijas gaisa satiksme" vadīja kopumā 13 365 lidojumus.

Par gaisa satiksmes organizēšanu Latvijā atbildīgā "Latvijas gaisa satiksme" šogad pirmajos divos mēnešos vadījusi kopumā 28 116 lidojumus, kas ir par 14,8% vairāk nekā 2023.gada attiecīgajā periodā, liecina kompānijas publiskotā informācija.

Tostarp 7959 lidojumi bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 1,8% mazāk nekā 2023.gada pirmajos divos mēnešos, bet 20 157 lidojumi bija tranzītā, kas ir palielinājums par 22,9%.

2024.gada februārī "Latvijas gaisa satiksme" vadīja kopumā 13 365 lidojumus, kas ir par 15,7% vairāk nekā attiecīgajā mēnesī gadu iepriekš. Tostarp uz un no Rīgas vadīti 3788 lidojumi, kas ir pieaugums par 0,3%, kamēr tranzītā vadīti 9577 lidojumi, kas ir par 23,1% vairāk nekā pērn februārī.

2023.gadā "Latvijas gaisa satiksme" vadīja kopumā 205 547 lidojumus, kas ir par 5,7% vairāk nekā 2022.gadā. Tostarp 61 020 lidojumu bija uz un no Rīgas lidostas, kas ir par 11,7% vairāk nekā 2022.gadā, bet 144 527 lidojumi bija tranzītā, kas ir palielinājums par 3,3%.

"Latvijas gaisa satiksme" ir 100% valsts uzņēmums, tā pienākums ir nodrošināt gaisa telpas lietotājus ar aeronavigācijas pakalpojumiem.



Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Vidzemes tūrisma uzņēmēja: sezonas laikā visbiežāk viesojas latvieši (+VIDEO)

Cilvēki galvenokārt par kempingu uzzina no citiem viesiem, tīmekļvietnes, vietnēm Facebook un Instagram, vietnes TikTok.

Ekonomika Tet izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī

Tehnoloģiju uzņēmums SIA "Tet" izsolēs piedāvās iegādāties īpašumus Daugavpilī un Ventspilī, liecina kompānijas publiskotā informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas vēstnesis".

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Aizkavējusies Preses nama kvartāla pirmās kārtas būvniecība

Līdz nākamajam gadam pagarināts "Preses nama kvartāla" pirmās kārtas būvdarbu pabeigšanas termiņš, šonedēļ raksta Lietuvas laikraksts "Verslo žinios".

Lasiet arī

Ekonomika Sākta taksometru vaučeru tirdzniecība braucieniem no Rīgas lidostas

Rīgas lidostas Apmeklētāju centrā sākta taksometru vaučeru tirdzniecība braucieniem no lidostas uz pilsētas centru un Pārdaugavu, informē Rīgas lidostas pārstāvji.

Sabiedrība Taksometru vaučeru tirdzniecību Rīgas lidostā varētu sākt aprīlī

Taksometru vaučeru tirdzniecību VAS "Starptautiskā lidosta "Rīga"" varētu sākt aprīlī, ceturtdien preses konferencē medijiem sacīja Rīgas lidostas valdes priekšsēdētāja Laila Odiņa.

Kriminālziņas LTV: Iespējams, Vaivodu tur aizdomās par darbībām «lidostas zemes lietā»

Līdzšinējais Rīgas domes Ārtelpas un mobilitātes departamenta direktora pienākumu izpildītājs Jānis Vaivods, kuru nedēļas sākumā Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizturēja aizdomās par liela apmēra kukuļa piedāvāšanu, nelikumīgas darbības varētu būt veicis saistībā ar tā dēvēto "lidostas zemes lietu", atsaucoties uz tās rīcībā esošo informāciju, vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Sabiedrība Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus

Rīgas lidosta sākusi izmantot trīs jaunos pasažieru gaisa tiltus no iepirkumā paredzētajiem pieciem pasažieru gaisa tiltiem, aģentūra LETA noskaidroja lidostā.