• Ēriks,
  • Inese,
  • Inesis
Meklēšana MeklēšanaRSSFacebookZiņu lente


Laika ziņas
Facebook
Видео Video


Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinās, bet Tallinā - aug

Teksta izmērs Aa Aa
Ekonomika
VS.LV 09:55, 02.03.2024


Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas samazinājās, tikmēr Tallinās tās palielinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati par degvielas cenu izmaiņām Baltijas valstu galvaspilsētās.



Darba nedēļas beigās augstākā benzīna cena bija Tallinā, seko Rīga un Viļņa. Savukārt dīzeļdegviela visdārgākā bija Rīgā, seko Viļņa, bet vismazāk dīzeļdegviela darba nedēļas beigās maksāja Tallinā.

Rīgā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Krasta ielā piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 1,2% - līdz 1,694 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kritās par 0,6% - līdz 1,714 eiro par litru.

Viļņā "Circle K" degvielas uzpildes stacijā Savanorju prospektā piektdien 95.markas benzīna cena samazinājās par 0,3% - līdz 1,529 eiro par litru, bet dīzeļdegviela maksāja 1,634 eiro par litru, kas ir par 1,2% mazāk nekā pirms nedēļas.

Tallinā "Circle K" uzpildes stacijās piektdien 95.markas benzīna cena palielinājās par 3% - līdz 1,739 eiro par litru, bet dīzeļdegvielas cena kāpa par 0,6% - līdz 1,629 eiro par litru.

Autogāzes cena šonedēļ bija stabila tikai Rīgā, kur arī šo darba nedēļu noslēdza pie 0,745 eiro par litru atzīmes. Tallinā autogāzes cena palielinājās par 1,5% - līdz 0,68 eiro par litru, savukārt Viļņā tā samazinājās par 3% - līdz 0,652 eiro par litru.


Esiet atbildīgi par komentāriem! Jūsu izteikumi nedrīkst būt pretrunā ar LR likumdošanu.
Portāls VS.LV nenes atbildību par komentāru saturu.
Lasīt visus komentārus

Atbilēt

Anonīmi komentāri

Pievienot

Rekomendējam



ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Gren investēs 200 miljonus eiro reģenerācijas stacijas izveidē Aconē

Enerģētikas uzņēmuma "Gren" grupa līdz 2029.gadam Latvijā plāno investēt 200 miljonus eiro, tostarp reģenerācijas stacijas izveidē Aconē, piektdien preses konferencē sacīja "Gren" grupas biznesa vadītājs Latvijā Andris Vanags.

Ekonomika Saražotās elektroenerģijas daudzums četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5%

Saražotās elektroenerģijas daudzums šogad četros mēnešos Latvijā sarucis par 3,5% salīdzinājumā ar 2023.gada attiecīgo periodu, sasniedzot 3337 gigavatstundu (GWh), liecina pārvaldes sistēmas operatora AS "Augstsprieguma tīkls" (AST) sagatavotais Latvijas elektroenerģijas tirgus apskats.

Ekonomika Piensaimnieks: «Līdz gada beigām Latvijā būs nedaudz ap 100 000 govju» (+VIDEO)

Ražošanas saimniecības izmanto mazāk dabas, resursu, mazāk dzīvnieku.

Lasiet arī

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenu izmaiņām nav vienotas tendences

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas valstu galvaspilsētās bija vērojamas atšķirīgas tendences degvielas cenām, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Baltijas valstīs degvielas cenas pagājušajā nedēļā pamatā samazinājās

Pagājušajā darba nedēļā Baltijas galvaspilsētās degvielas cenas samazinājās, izņemot benzīna cenu Rīgā, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Rīgā un Viļņā degvielas cenas palielinās, bet Tallinā tās samazinās

Pagājušajā darba nedēļā Rīgā un Viļņā degvielas cenas palielinājās, kamēr Tallinā tās samazinājās, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.

Ekonomika Tallinā degvielas cenas kāpj, kamēr Rīgā un Viļņā - nelielas izmaiņas

Pagājušajā darba nedēļā Tallinā degvielas cenas palielinājās, kamēr Rīgā un Viļņā novērotas nelielas cenu izmaiņas, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.