Nākamnedēļ Siguldas pilī norisināsies gastronomijas festivāls

Ekonomika
LETA 19:36, 14.01.2024 0

Nākamajā sestdienā, 20.janvārī, Livonijas ordeņa Siguldas pilī norisināsies lielākais gastronomijas festivāls Siguldā "Ziemas garšu svinēšana".

 
Foto: LETA

Pasākumā no plkst.12 līdz 16 apmeklētāji būs aicināti izbaudīt labāko Siguldas novada un Rīgas-Gaujas reģiona šefpavāru gatavotos ēdienus.

Ziemas izaicinājumā, kas notiks jau sesto reizi, piedalīsies un uz uguns ēdienus gatavos šefpavāri no restorāniem "Entresol", "Ferma", "Kungu rija" un "Mr. Biskvīts", Mālpils muižas restorāna, "Hotel Sigulda" restorāna, gastrogrilbāra "Kokos" un Bīriņu pils restorāna.

Restorānu sarūpētos ēdienus papildinās arī vietējie novada garšu ražotāji - vīna meistari "Zilver dzērienu darītava" un Krimuldas muižas vīni "Cremon", "Sortus" ogas, "Bliss Gelato" saldējumi, Siguldas "SmartCoffee Roastery" kafija un "DabLab" dabīgās sulas.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika Nedēļas nogales salnas īpaši kaitējušas sējumiem un augļkokiem Latgalē

Nedēļas nogales salnas īpaši kaitējušas sējumiem, kultūraugiem, augļu kokiem un krūmiem Latgalē, aģentūrai LETA pauda aptaujātie lauksaimnieki un augļkopji.

Ekonomika Elektrības vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā palielinājās par 63%

Elektroenerģijas vidējā cena pagājušajā nedēļā Latvijā pieauga par 63% un bija 81,45 eiro par megavatstundu (MWh) jeb 0,08 eiro par kilovatstundu (KWh), aģentūru LETA informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Lasiet arī

Ekonomika Latvijas iedzīvotāji restorānos šogad tērē par 20% vairāk

Šogad turpina augt vietējo restorānu apmeklējums gan klātienē, gan noformējot attālinātos pasūtījumus, un iedzīvotāju iztērētā summa kafejnīcās un restorānos pieaugusi par aptuveni 20%, liecina bankas karšu maksājumu dati 2023.gada trešajā ceturksnī.

Kultūra «Michelin» prezentēs Latvijas labākos restorānus

Pasaulē populārākais restorānu ceļvedis "Michelin Guide" šodien paziņos Latvijas labākos restorānus, aģentūru LETA informēja "Michelin" pārstāvji.

Kultūra Sāksies Rīgas restorānu nedēļa

No šodienas līdz 12.novembrim notiks Rudens Rīgas restorānu nedēļa, aģentūru LETA informēja Rīgas investīciju un tūrisma aģentūras vecākā projektu vadītāja Ance Tarvida.

Sabiedrība «Michelin» Latvijas labākos restorānus prezentēs 21.novembrī

"Michelin Guide", kas ir vadošais un populārākais restorānu ceļvedis pasaulē, Latvijas labākos restorānus prezentēs pasākumā šogad 21.novembrī.