Rīkos semināru uzņēmējiem par iespējām Ukrainas ekonomikas rekonstrukcijā

Ekonomika
LETA 12:00, 24.08.2023 0

Lai informētu par Latvijas uzņēmēju iespējām piedalīties Ukrainas atjaunošanā un tās ekonomikas rekonstrukcijā, otrdien, 29.augustā, Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK) organizē semināru, informē LTRK pārstāvji.

 

Seminārs notiks tiešsaistē no plkst.13 līdz 15.

LTRK valdes locekle Katrīna Zariņa skaidro, ka Ukrainā uzņēmumi šobrīd meklē un piedzīvo biznesa vadīšanas un kara realitātes līdzsvarošanu. Uzņēmumi turpina strādāt, attīstīt darbību ārējos tirgos. Latvijas un visas pārējās pasaules uzņēmumiem ir iespēja šos Ukrainas uzņēmēju un valdības centienus stiprināt ar savām zināšanām, prasmēm, pasūtījumiem un investīcijām.

Zariņa uzsver, ka jau laicīgi ir jāiesaistās Ukrainas rekonstrukcijas procesos, lai uzvaras dienā iztiktu bez nezinošas mīcīšanās uz vietas, bet dotos tik uz priekšu un turpinātu jau uzsāktus projektus un izveidotas biznesa partnerības.

Seminārā paredzēts informēt par ekonomisko situāciju Ukrainā, Latvijas budžeta atbalstu Ukrainā, kā arī par to, kā Latvijas uzņēmēji var palīdzēt Ukrainai un saņemt nodokļu atlaides.

Подписывайтесь на Телеграм-канал VS.LV! Заглядывайте на страницу VS.LV на Facebook! И читайте главные новости о Латвии и мире!
Lasīt visus komentārus (0)


ARĪ KATEGORIJĀ

Ekonomika VNĪ nav izdevies izsolīt Maskavas namu

VAS "Valsts nekustamie īpašumi" (VNĪ) pirmajā izsolē par Maskavas kultūras un biznesa centru Rīgā, Marijas ielā 7, kas plašāk pazīstama kā Maskavas nams, nav izdevies piesaistīt potenciālo investoru interesi.

Ekonomika Eksperts: elektromobiļiem ir jāizmanto zemie enerģijas tarifi (+VIDEO)

Plānojot un optimizējot uzlādes laiku un sekojot līdzi biržas cenām, jums ir iespējams būtiski ietaupīt.

Ekonomika Latvija un ASV apliecina gatavību ciešāk sadarboties digitalizācijas jautājumos

Latvija un ASV apliecinājušas gatavību ciešāk sadarboties digitalizācijas jautājumos, informē Ārlietu ministrija (ĀM).

Lasiet arī

Sabiedrība Panākta vienošanās par naftas tranzītu caur Ukrainu uz Ungāriju

Ungārijas valdība otrdien atzinīgi novērtēja Ungārijas enerģētikas uzņēmuma MOL panākto vienošanos, kas dos iespēju Ungārijai tranzītā caur Ukrainu saņemt Krievijas kompānijas "Lukoil" piegādāto jēlnaftu.

Pasaule Par jauno Ukrainas ārlietu ministru kļuvis Andrijs Sibiha

Ukrainas parlaments ceturtdien apstiprinājis ārlietu ministra amatā Andriju Sibihu.

Pasaule Ukrainas ārlietu ministrs paziņojis par atkāpšanos

Ukrainas ārlietu ministrs Dmitro Kuleba trešdien iesniedzis demisijas rakstu, sociālās saziņas vietnē "Facebook" pavēstījis Augstākās Radas priekšsēdētājs Ruslans Stefančuks.

Sabiedrība Ukraina aizliedz ar Krieviju saistītās reliģiskās organizācijas

Ukrainas parlaments otrdien pieņēmis likumu, ar kuru aizliegta to reliģisko organizāciju darbība, kas saistīta ar Krieviju.